Mouna Laroussi – FATIMA

In haar voorstelling Schijtziek zette Mouna Laroussi voor het eerst haar personage Fatima in de schijnwerpers. De cabaretière en haar publiek waren unaniem: die vrouw verdient haar eigen show! Fatima is goudeerlijk, heeft een goed luisterend oor en weet moeilijke thema’s te verpakken met humor. Waar de rest van de wereld een kloof ziet, ziet Fatima een brug. Maak je op voor een avondje vol komedie en positiviteit. 

Een Marokkaanse Brigitte Kaandorp. Net zoveel humor, alleen de ukelele ontbreekt. (Theaterkrant – Patrick van den Hanenberg)

VRIJDAG 11 NOVEMBER 2022

CABARET

AANVANG 20:00 uur

ENTREE€ 19,50 incl. drankje 

Biografie 

Mouna Laroussi (1981) is choreografe, danstheater maker en het creatieve brein achter de producties van Stichting Mouna Mix. Met haar bi-culturele achtergrond (dochter van een Marokkaanse vader en Nederlandse moeder) heeft Mouna haar hart verpand aan Amsterdam, waar zij woont met echtgenoot en kinderen. 

Haar passie voor dans en theater begon al op jonge leeftijd. Vanuit haar eigen culturele achtergrond kijkt ze over bestaande grenzen heen. De stijl van Mouna is karakteristiek. Ze inspireert haar publiek door actuele en maatschappelijke onderwerpen aan de kaak te stellen en culturele verschillen en overeenkomsten te belichten in haar werk. Het is Mouna’s missie om zo het publiek te laten nadenken over onderwerpen die ons allemaal aangaan, door middel van dans, theater en muziek.