Musicalgroep Eigenwijs – ‘Ch@rlie en de Ch🧁c0ladefabriek’ ZONDAG om 13.00 uur

Ch@rlie en de Ch🧁c0ladefabriek is een heerlijke musical vol lekkere nummers, een decor om bij te watertanden en eigenwijze personages. Nu voor het eerst te zien in Bodegraven door Musicalgroep Eigenwijs.

Het verhaal gaat over Ch@rlie, een arm meisje dat samen met haar vier tantes, broertje en zusje in een piepklein huisje bij een vuilnisbelt woont. Vlak naast de indrukwekkende Ch🧁c0ladefabriek van W!lly W0nka. Het is Ch@rlie’s diepste wens de fabriek eens te bezoeken. Daar worden de heerlijkste dingen bereid. Enkel heeft niemand ooit iemand de fabriek in of uit zien gaan. Maar dan opent de wereldberoemde eigenzinnige W!lly W0nka de poorten van haar geheimzinnige Ch🧁c0ladefabriek.

Wie zou nu niet willen rondwandelen op de plek waar bloemen zijn gemaakt van marshmallows, bloemblaadjes van tumtummetjes en bomen van lolly’s? Slechts zij die één van de zes verstopte gouden tickets weten te bemachtigen mogen naar binnen. Samen met vijf welgestelde en verwende ticketwinnaars gaat Ch@rlie op een onvergetelijke reis door de wonderlijke wereld van W!lly W0nka’s Ch🧁c0ladefabriek. Maar gaat het hier eigenlijk wel alleen maar om een rondleiding? Of worden de zes winnaars stiekem door mevrouw W0nka getest…

ZONDAG 26 JUNI 2022

JEUGD & FAMILIE

AANVANG 13.00 uur

ENTREE € 17,50

OVERIGE DATA VOOR Ch@rlie en de Ch🧁c0ladefabriek:

ZA 25 JUNI 2022 om 14.00 UUR

ZA 25 JUNI 2022 om 19.00 UUR