Mylou Frencken & Dorine Wiersma – ‘Waagstukken’

Deze voorstelling is vanwege de verlenging van de lockdown verplaatst van 5 maart naar WOENSDAG 2 JUNI 2021. Uw tickets blijven geldig en u wordt persoonlijk door ons op de hoogte gebracht. Heeft u een vraag? Mail ons dan via info@evertshuis.nl

Bedankt voor uw begrip!

Is het dapper om een kind te krijgen op je 41e? Alleen naar de bioscoop te gaan? Op te biechten dat je bent vreemd gegaan? Tja, wat ís moed eigenlijk? En wanneer moet een mens (M/V) de spierballen laten rollen, en wanneer juist die grote bek houden? Getuigt het van lef om je kwetsbaar te tonen? Zijn de losers misschien wel de nieuwe winnaars?

In WAAGSTUKKEN gaan Dorine en Mylou op onderzoek uit. Vastberaden en door de wol geverfd. Met de nodige levenservaring op zak laten de dames zich niet meer aan de kant schuiven. Wiersma en Frencken krijgt je niet meer klein. Of toch?

Zoals u van Dorine en Mylou gewend bent, staat ook deze voorstelling bol van de mooiste kleinkunstliedjes. Gewapend met piano en gitaar laten ze zich van hun moedigste kant zien. Want moed heb je nodig. Om door te gaan – of er voor eens altijd mee op te houden.

WOENSDAG 2 JUNI 2021

CABARET

AANVANG 20:30 uur

ENTREE € 19,00 (inclusief drankje als de horeca weer open mag)

Recensies:

“De muzikale momenten tonen de kracht van de vrouwen, die elkaar hier ook mooi aanvullen” – De Volkskrant

“Frencken toont haar klasse in een intrigerend liedje over aanbellen bij het verkeerde adres en in een gevoelig nummer over de behoefte aan tederheid..” – Theaterkrant

“Het is van vrolijk-frivool tot ernstig-melancholisch” – NRC

Sinds 2018 schrijven Dorine en Mylou elkaar maandelijks een brief in het tijdschrift ZIN over alles wat hen bezig houdt naast theater. De brieven gaan over ouders, honden, kinderen, mannen. Over de mooie maar ook de minder mooie momenten uit ons leven. En daar maken zij dan weer liedjes van.

Mylou Frencken:

Mylou Frencken zingt, schrijft en acteert. Ze werkt solo en in samenwerking met tal van andere artiesten. Daarnaast schrijft ze columns en is ze de zingende barvrouw in de televisiequiz ‘Met het Mes op Tafel’. Ze maakte voorstellingen als ‘de RouwRevue’ (met Pieter Tiddens), en ‘Zinloos Zuchten’. In mei 2017 bracht ze het boek ‘Leven in het lied’ uit. Met aansluitend een gelijknamige theatertournee.

Dorine Wiersma:

Dorine Wiersma studeerde klassiek gitaar aan het Hilversums Conservatorium. Ze maakte de cabaretvoorstellingen ‘Rustig Blijven’, ‘Goed Zo Dorine’, ‘Zei Ik Dat?’ en ‘D&A’. ‘D&A’ werd door NRC Handelsblad in de top 5 van de beste cabaretvoorstellingen van 2015 geplaatst. Voor haar lied ‘Stoute Heleen’ won ze de Annie M.G. Schmidtprijs.

Foto: Govert de Roos