GEANNULEERD! Nabil – Absurd

Wegens verlenging van de lockdown gaat deze voorstelling niet door. Heeft u tickets gekocht? Deze blijven geldig. We proberen een nieuwe datum te vinden, zodra er meer bekend is laten we u dit weten. Bedankt voor uw begrip!

Nabil is een veelzijdige en talentvolle theatermaker. Hij speelt piano, zingt, beatboxt, maakt gevatte grappen en zet typetjes neer. Na ‘Tijdmachine’ en ‘Monopoly’ vraagt hij zichzelf in zijn derde programma ‘Absurd’ af of hij de normale man is in de gekke wereld of andersom? Een programma met grappige observaties, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken.

Cabaretier Nabil (Aoulad Ayad) werd geboren op 7 juni 1984 te Waalwijk. Hij begon als humanbeatboxer bij theatergezelschap ISH. In 2006 werd hij als beatboxer Nederlands kampioen en werd kort daarna gevraagd om op te treden voor de troepen in Afghanistan. Als acteur speelde hij in verschillende series zoals ‘ONM’, ‘De Co-assistent’ en ‘Deadline’. Daarnaast was hij twee seizoenen te zien in de improvisatieshow ‘Alpacas’, de opvolger van ‘De Lama’s’ en was een van de panelleden van het programma ‘Baas Raymann’.

WOENSDAG 24 MAART 2021

CABARET

AANVANG 20:30 uur

ENTREE € 19,50 incl. drankje

De pers over Nabil:
“En weer een toptalent uit Brabant”. – Theaterkrant
“Het is anderhalf uur trillen van genot. – Theaterkrant

Fotograaf: Tony Luijen