NAJAARSMARKT FEEST – De Bende van Éliënde en Long Way Blues

We hebben er even op moeten wachten, maar de Najaarsmarkt gaat door en dit jaar gaan we weer knallen en rocken op de vrijdagavond. Er zijn maar liefst twee toffe bands die afwisselend spelen in de theaterzaal van het Evertshuis. De toegang is gratis, de biertjes niet. Voetjes van de vloer en partytime!!!

DE BENDE VAN ÉLIËNDE

Een bont gezelschap met een breed repertoire aan covers die in een eigen akoestisch jasje worden neergezet met een lekkere dosis energie. Geïnspireerd door acts als Mumford and Sons, Walk off the Earth en Supertramp benaderen ze hun muziek nét even anders. Een percussionist achter de potten en pannen, een vleugje gitaar, contra- of ukelelebas, een geweldige zangeres, een toetsenist op keytar et voilà, er is een band met een serieuze ritmesectie die bijna alle liedjes kan spelen. Kom dus lekker genieten van akoestische covers met power, zonder dat je doof naar huis gaat. De Bende speelt het allemaal!

LONG WAY BLUES

Deze band met Bodegraafse roots speelt bekende blues klassiekers van weleer, geïnspireerd door Eric Clapton, Gary Moore, Freddy King, Peter Green, Rory Gallagher, Joe Bonamassa en vele anderen. Daarnaast speelt Long Way Blues ook eigen werk met de vertrouwde LWB sound.

Hun doel, op het podium lol hebben en het publiek vermaken past perfect bij dit Najaarsmarkt feest!!!

VRIJDAG 10 SEPTEMBER 2021

ZAAL OPEN 21:00 uur

AANVANG 21.30 uur

TOEGANG GRATIS