Nederpop All Stars en Loïs Lane

De Nederpop All Stars voeren je al een aantal seizoenen mee terug naar de roots van de Nederpop. Dit seizoen staan ze in het theater met de mooiste dames van het bal: de zussen Monique en Suzanne Klemann van Loïs Lane. Met hun hemelse stemmen zingen zij al jaren het Nederlandse publiek verliefd en scoorden zij hits als My Best Friend en It’s The First Time. In de zeer succesvolle documentaire Tot de laatste snik lieten ze het al zien: Loïs Lane knalt nog steeds van het podium af. 

Natuurlijk hoor je de grote Loïs Lane-hits, máár ook andere Nederlandse klassiekers mogen niet ontbreken. Inclusief een ode aan vergeten Nederpopdiva’s als Jerney Kaagman en Mariska Veres. Je kunt niet meer blijven zitten tijdens een speciaal ‘Nederpop-discoblok’. Zing mee met het mooiste repertoire dat de Nederlandstalige popgeschiedenis te bieden heeft. Een feest van herkenning! 

De Nederpop All Stars, een band van door de wol geverfde topmuzikanten, hebben hun sporen in de Nederpop ruimschoots verdiend. Stefan de Kogel, Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramers en Erik de Nood scoorden vele hits met o.a. Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw.  

Monique en Suzanne Klemann zijn de zingende en drijvende krachten achter Loïs Lane. Ze scoorden meerdere hits en Prince was begin jaren negentig zo onder de indruk dat hij ze meevroeg op tour en nummers voor ze schreef.  

VRIJDAG 21 OKTOBER 2022

MUZIEK

AANVANG 20:00 uur

ENTREE € 25,00 incl. drankje

Recensie

‘Vanaf de opening (…) krijgt het publiek niet meer de gelegenheid om te gaan zitten’ ‘Een tijdreis door de Nederlandse popgeschiedenis’ ‘Laat de dames van Lois Lane nog maar een aantal jaren op het podium staan’ Leids Dagblad 

Credits 

Zang: Stefan de Kogel (Soldaat van Oranje / Jersey Boys
Drums: Luc de Bruin (Alderliefste) 
Gitaar: Sander van Herk (Het Goede Doel) 
Bas: Robert Kramers (Alderliefste) 
Toetsen: Erik de Nood (o.a. Flamin’ Stars en Postman) 
Speciale gast: Loïs Lane