Bewaar je ticket, Geniet later

Wij volgen de landelijke richtlijnen en staan volledig achter de “BEWAAR JE TICKET, GENIET LATER!” regeling. Alle informatie hierover kunt u vinden op de website www.bewaarjeticket.nl

  COVID-19 raakt ons allemaal, ook de culturele sector en sport. Nederlandse theaters, concertzalen, poppodia, evenement- en sportorganisatoren, musea en festivals vragen gezamenlijk aan bezoekers om hun tickets te behouden en zo de culturele sector te steunen. De sector heeft in gezamenlijkheid een regeling ontwikkeld, met ondersteuning van het ministerie van OC&W en volgens de regels van de ACM.

Ook Evertshuis Bodegraven-Reeuwijk heeft het zoals veel theaters en culturele centra in Nederland momenteel niet makkelijk! Vrijwel alle voorstellingen, verhuur en overige activiteiten zijn tot 1 juni geannuleerd. We zijn achter de schermen druk bezig met het zoeken naar vervangende data (indien mogelijk). Bezoekers worden hiervan persoonlijk per mail of telefonisch op de hoogte gebracht. De gezondheid van iedereen, onze bezoekers, artiesten, medewerkers en vrijwilligers vinden wij uiteraard het allerbelangrijkste!!

De verschillende brancheverenigingen slaan de handen ineen en roepen hun bezoekers op om hun ticket te bewaren tot de deuren weer opengaan: Bewaar je ticket, geniet later. Is verplaatsing van een voorstelling niet mogelijk, wordt deze definitief afgelast of is de houder van het ticket verhinderd op de nieuwe datum, dan krijgt u een voucher ter waarde van de oorspronkelijke ticketprijs. Geld terug of een donatie aan het Evertshuis Bodegraven-Reeuwijk is ook een optie.

Blijf op de hoogte via onze website www.evertshuis.nl, social media of Nieuwsbrief. We hopen u in goede gezondheid, zodra het weer verantwoord is, te mogen begroeten in ons prachtige Evertshuis in het centrum van Bodegraven!

Hartelijke groeten,
namens het Evertshuis Team