Evertshuis gesloten om 17.00 uur vanaf 28 nov t/m 18 dec

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen sluit het EVERTSHUIS vanaf ZONDAG 28 NOVEMBER om 17.00 uur op ma t/m vr. Anderhalve meter afstand houden is in alle ruimtes en zalen verplicht. ALLE AVONDACTIVITEITEN zijn GEANNULEERD tussen 28 nov en 18 dec.

Dat heeft dus ook per direct gevolgen voor de max. zaalbezetting in alle zalen. Voor geannuleerde voorstellingen en films in de theaterzaal zal worden gezocht naar een vervangende datum inden mogelijk. Mocht er een voorstelling of film overdag plaatsvinden, dan is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht in de theaterzaal voor iedereen vanaf 13 jaar*. Het dragen van een mondkapje in de openbare ruimte / hal/ gangen van het Evertshuis is ook verplicht. Het mag alleen af als je zit. De middagvoorstellingen kunnen wellicht op 1,5 meter doorgaan, daarover worden bezoekers persoonlijk geïnformeerd. Als u kaarten heeft voor één of meerdere voorstellingen in deze periode, dan blijven deze geldig. We proberen zoveel mogelijk voorstellingen te verplaatsen. Bezoekers krijgen per voorstelling bericht over de afhandeling. Op zaterdag sluit het pand om 14.00 uur.

*Een coronatoegangsbewijs krijg je door een vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag of een herstelbewijs te uploaden in de CoronaCheck-app. Bij de ingang van het theater controleren we de QR-code uit de app. 

VOOR MEER INFORMATIE OVER CORONA van de RIJKSOVERHEID KLIK HIER>>