Evertshuis. Mooier dan ooit.

Theater. Mooier dan ooit. Evertshuis. Mooier dan ooit.

Op 5 juni mochten we onze theaterdeuren weer openen voor PUBLIEK! 50 bezoekers in de zaal en dat was al fantastisch. We weten nog niet wanneer we onze deuren weer VOLLEDIG kunnen openen, maar we verwachten vanaf september. Dus is het aftellen….

Dat gevoel dat je alleen live ervaart. Het geroezemoes voor de voorstelling. De verwondering. Het geluid van stemmende muziekinstrumenten. De feestvreugde bij een festival. Wat hebben we het gemist! En als het straks weer kan, worden die magische momenten ongetwijfeld… mooier dan ooit! Aftellen tot we de rode loper weer uit mogen rollen en het licht weer aangaat. Voor theatervoorstellingen, Ukkiepret, kunstbusreizen, cabaret, pubquiz, kunstcafé, muziek en nog veel meer moois in het Evertshuis.

Wij ondersteunen de landelijke campagne Mooier dan ooit. Met dit project tellen we met elkaar af (theatermakers, mensen voor en achter de schermen en het publiek) op een bijzondere manier naar het moment dat alle theaters, poppodia, musea, festivals weer volledig open mogen.”

Voor meer informatie en mooie (theater)prijzen check deze LINK>