GESLAAGDE PREVIEW AVOND

Zaterdagavond 4 september is het culturele seizoen in het Evertshuis van start gegaan!! Ongeveer 70 vrijwilligers en vrienden kwamen rond 20.00 uur via de rode loper binnen. Een feest om weer zoveel mensen te mogen ontvangen, want wat hebben we jullie gemist, publiek én de artiesten!

Onder het genot van een kopje koffie/ thee en wat lekkers verzorgd door de catering van Toast konden de bezoekers plaatsnemen in de foyer. Om iets voor half 9 gingen de deuren van de theaterzaal open en met een glaasje bubbels of sap werden de bezoekers welkom geheten door directeur Ton van Rheenen.

De presentatie van de avond lag in de vakkundige handen van de enige echte ambassadrice van Rotterdam: Marja van Katendrecht! Zij spetterde met haar humor en directheid van het podium af. Cabaretière Daniëlle Schel speelde een stuk uit haar nieuwe soloprogramma ‘OK’ en zong een ijzersterk slotlied. Flamenco / jazz zangeres Luna Zegers zong een paar prachtige Spaanstalige nummers uit haar voorstelling ‘Entre dos Mundos’. Tussendoor werden de bezoekers getrakteerd op filmpjes van andere artiesten die dit jaar op het programma staan. Marja van Katendrecht sloot de avond avond met een zowel hilarisch, als ontroerend stuk uit haar nieuwe show ‘Marja’s Dooie Sterren Parade’.

De verkoop van tickets (t/m december) is inmiddels gestart, ga naar de voorstelling van je keuze via onze website om direct tickets te kopen. Het tweede deel van het seizoen gaat dit najaar in de verkoop.

Foto: Michel Linthorst