ONS EVERTSHUIS MOET BLIJVEN!

De gemeenteraad wil opnieuw onderzoeken of het Evertshuis een andere bestemming kan krijgen. Vele honderden inwoners van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, cultuurliefhebbers, betrokken burgers, vrienden, bezoekers en gebruikers van het Evertshuis willen dat ons prachtige Dorpshuis voor kunst, cultuur en ontmoeting blijft bestaan.

Er zijn inmiddels al zo’n 2000 handtekeningen opgehaald met de briefkaartenactie. En daar zijn we ontzettend blij mee!!! De actie loopt nog steeds door. Wil je blijven genieten van voorstellingen, films, huiswerk maken, musical spelen, zingen, dansen, Nederlands leren, boeken lezen, koffiedrinken, kletsen, plannen maken, afspreken met vrienden, kunst kijken, muziekles volgen, schilderen, beeldhouwen, lol hebben en mensen ontmoeten?

Zet dan je naam op de kaart en doe deze in de brievenbus bij het Gemeentehuis (Raadhuisplein 1) of lever hem in bij het Evertshuis (Julianastraat 4-6). Mocht u de kaart gemist hebben, deze is ook af te halen bij de infobalie van het Evertshuis en bij diverse ondernemers in de gemeente.

DOEN!!