STAGE EVERTSHUIS

Ben jij een HBO student marketing, communicatie of evenementen organisatie en ben jij opzoek naar een stage bij het leukste theaterteam van Bodegraven? Reageer dan vóór 21 april!

WIJ BIEDEN: een stageplek in de periode van 1 sept 2023 tot eind jan 2024. Het gaat om een stage van 20 weken op het gebied van marketing, communicatie en (culturele) evenementen organisatie voor 32 uur per week. Je stagevergoeding is € 350,00 per maand.

WIJ ZOEKEN: een HBO stagiair op het gebied van marketing, communicatie en/of evenementenorganisatie. Je draait mee met de dagelijkse werkzaamheden van ons theaterkantoor. Je werkt in een klein team met als doel verschillende theatervoorstellingen zo goed mogelijk te promoten en ervaring op te doen. 

Je kunt goed zelfstandig werken, bent flexibel en hebt affiniteit met de culturele sector. Je takenpakket bestaat uit o.a. social media campagnes (mede)bedenken en uitvoeren, websitebeheer, persberichten schrijven, contact met impresariaten van artiesten en meedraaien met het leukste theaterteam van Bodegraven. Je stageopdracht kunnen we samen met jou bepalen. Het kan een marketing onderzoek zijn naar potentiële theaterbezoekers of een social media campagne bedenken voor een specifieke voorstelling om de zichtbaarheid van het Evertshuis te vergroten.

In het kort:

  • Wij bieden een stageplek voor een HBO student Communicatie (of gerelateerde opleiding)
  • Een stage van 20 weken in periode 1 september 2023 tot eind januari 2024
  • Stagevergoeding van € 350,00 per maand
  • 32 uur per week
  • Takenpakket bestaat uit o.a. sociale media campagnes bedenken en uitvoeren, persberichten schrijven, websitebeheer, bijhouden van de sociale mediakanalen, evenementen organiseren en diverse dagelijkse werkzaamheden op kantoor.

Meer info? Check de hele vacature via STAGEPLEK EVERTSHUIS

Nieuwsgierig geworden?

Stuur je sollicitatie en cv vóór 21 april 2023 naar Alice Bekkering via a.bekkering@evertshuis.nl

 

 

.