OCOBAR – On the Road Again

Deze voorstelling is verplaatst van 6 februari naar 4 november 2021. Heeft u tickets gekocht? Deze blijven geldig, u wordt persoonlijk door ons op de hoogte gebracht.

De Rotterdamse band Ocobar zit niet bij de pakken neer. Met een coronaproof-programma stappen de mannen in en rijden het land door, verder waar ze noodgedwongen zijn gestopt. Vol energie om er het beste van te maken. Het allerbeste. Met veel muziek en mooie verhalen. Een podium vol gitaren, bassen, een drumstel en alle andere instrumenten die in de auto passen.

Nummers van onder anderen Eric Clapton, Creedence Clearwater Revival, Dr. John, The Everly Brothers, Ray Charles en The Stray Cats. Liedjes waar ze zin in hebben en songs van hun muzikale helden. Natuurlijk ontbreken de verhalen niet.

In de onmiskenbare Ocobar-sfeer zit je in een mum van tijd niet meer in een theater, maar ben je op visite in de huiskamer bij de heren thuis. Er wordt gelachen, gespeeld en de zorgen worden vergeten. Eindelijk. On the Road Again. Ze kunnen niet wachten.

DONDERDAG 4 NOVEMBER 2021

THEATERCONCERT

AANVANG 20:30 uur – EINDTIJD 22.00 uur

ENTREE € 20,00

Foto: Jan Willem Bullée