Operabus Amsterdam – Carmen van George Bizet (1838-1875)

Vive la liberté!

Carmen, verleidster en femme fatale bij uitstek. Het toonbeeld van zuiders exotisme: het meest populaire personage uit de Franse opera is terug! Weg van de clichés zet regisseur Robert Carsen met zijn enscenering van de opera van Georges Bizet een Carmen neer waarin niet de kitsch, maar de kern van de Spaanse ziel centraal staat.

Een grove honderdvijftig jaar nadat zij voor het eerst het podium betrad, blijft Carmen tot de verbeelding spreken met haar onverholen sensualiteit en vrijgevochten mentaliteit.

DINSDAG 20 SEPT 2022

ENTREE 5e rang € 76,00 / 4e rang € 103,00

VERTREK 16.15 uur Zalencentrum De Brug Reeuwijk / 16.30 uur NS station Bodegraven

EXTRA INFORMATIE:

De Operabus staat om 16.00 uur klaar op de parkeerplaats bij Zalencentrum De Brug, Dunantlaan 1, Reeuwijk en vertrekt daar precies om 16.15 uur. Bij de parkeerplaats van NS-Station Bodegraven vertrekt de bus om 16.30 uur. De Operabus zet u af voor de ingang van de Stopera, die om 18.00 uur opengaat. Operaliefhebber R.J.(Rob) Kraaipoel maakt u wegwijs in de Stopera. Van uw plaats in de opera kunt u de boventiteling in het Nederlands goed volgen. CARMEN begint om 19.00 uur. 

Om de beste plaatsen voor een grote groep vast te leggen, moet het Evertshuis de kaarten uiterlijk 6 weken voor de voorstelling reserveren. Dat betekent dat ook u als deelnemer tot uiterlijk 9 AUGUSTUS 2022 uw toegangskaart voor CARMEN kunt reserveren. Hoe eerder u zich aanmeldt, hoe beter uw plaats.