Operabus Amsterdam – Der Rosenkavalier van Richard Strauss

DE DEFINITIEVE DATUM IS BEKEND! WOENSDAG 19 APRIL 2023

In Der Rosenkavalier schetst Richard Strauss een wereld die op zijn einde loopt. Op afwisselend komische en diep ontroerende wijze proberen de personages vast te houden aan een leven in illusie. Tevergeefs: het verstrijken van de tijd is meedogenloos, en de toekomst is aan een nieuwe generatie.

Wanneer de adellijke Marschallin beseft dat haar liefdesverhouding met de veel jongere Octavian ten einde loopt, doet ze er alles aan om de tijd stil te zetten. Hoewel ze haar angsten verbergt achter het masker van haar rang en positie, vertegenwoordigt ze een vervallen rijk dat binnenkort plaats moet maken voor een nieuwe orde.

WOENSDAG 19 APRIL 2023

ENTREE 5e rang € 59,50 / 4e rang € 75,50

VERTREK 15.45 uur Zalencentrum De Brug Reeuwijk / 16.00 uur NS station Bodegraven

EXTRA INFORMATIE:

Op de 5e rang zit u op het 2e balkon links of rechts / 4e rang zit u 2e balkon midden. Van uw plaatsen in de opera kunt u de boventiteling in het Nederlands goed volgen.

De Operabus staat om 15.30 uur klaar op de parkeerplaats bij Zalencentrum De Brug, Dunantlaan 1, Reeuwijk en vertrekt daar precies om 15.45 uur. Bij de parkeerplaats van NS-Station Bodegraven vertrekt de bus om 16.00 uur. De Operabus zet u af voor de ingang van de Stopera, die om 17.30 uur opengaat. Operaliefhebber R.J.(Rob) Kraaipoel maakt u wegwijs in de Stopera. Der Rosenkavalier begint om 18.30 uur. 

Om de beste plaatsen voor een grote groep vast te leggen, moet het Evertshuis de kaarten uiterlijk 6 weken voor de voorstelling reserveren. Dat betekent dat ook u als deelnemer tot uiterlijk 1 maart 2023 uw toegangskaart voor Der Rosenkavalier kunt reserveren. Hoe eerder u zich aanmeldt, hoe beter uw plaats.