OPERABUS Amsterdam – Tosca van Giacomo Puccini

Bloedstollende opéra noir…”

Liefde, lust en politieke intriges buitelen over elkaar in het leven van de temperamentvolle zangeres Floria Tosca. Wanneer haar geliefde gevangengenomen wordt door de sadistische politiechef Scarpia, neemt Tosca het lot in eigen handen, met een huiveringwekkende afloop. Dirigent Lorenzo Viotti en regisseur Barrie Kosky trappen met deze klassieker een driejarige Puccini-cyclus af.

Tosca is muziektheater onder hoogspanning, waarin chaos en gevaar al vanaf de openingsmaten aanwezig zijn. Met zijn opera uit 1900 stormde Puccini (1858-1924) muzikaal de 20ste eeuw in, met een gedurfde, brutale en filmische compositiestijl.

Aanvullende informatie:

Op de 5e rang zit u op het 2e balkon links of rechts. Op de 4e rang zit u op het 2e balkon midden. De Operabus staat om 17.00 uur klaar op de parkeerplaats bij Zalencentrum De Brug, Dunantlaan 1, Reeuwijk en vertrekt daar precies om 17.15 uur. Bij de parkeerplaats van NS-Station Bodegraven vertrekt de bus om 17.30 uur. De operabus zet u af voor de ingang van de Stopera. Operaliefhebber R.J.(Rob) Kraaipoel en vrijwilliger van het Evertshuis maakt u wegwijs in de Stopera. Van uw plaats is de boventiteling in het Nederlands goed te volgen. TOSCA begint om 19.30 uur. Het Operagebouw gaat om 18.30 uur open.

DINSDAG 12 APRIL 2022

OPERABUS TOSCA naar de Nationale Opera & Ballet in Amsterdam

ENTREE 5e rang € 73,00 – 4e rang € 100,00 (inclusief busreis)*

VERTREK 17.15 uur Zalencentrum De Brug Reeuwijk / 17.30 uur NS Station Bodegraven

*Wijzigingen onder voorbehoud i.v.m. de coronamaatregelen. Uw ticket blijft geldig.