Platform-Z met Daniëlle de Jonge ‘Extreem klantgericht’

Georganiseerd door Platform-Z 

Hoe kun je je onderscheidend profileren om klanten te vinden én te behouden? Hoe maak je jezelf zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk zodat je klanten uitgroeien tot ambassadeurs? 

Daniëlle de Jonge is dé expert in eigentijdse klantrelaties en schreef er drie bestsellers over. Ze helpt ondernemers en professionals om zakelijk onweerstaanbaar en aantrekkelijk te zijn. Haar manier van presenteren? Nuchter, met humor en vooral heel erg praktisch.  

  • Hoe zorg je dat potentiële klanten jou weten te vinden? 
  • Wat is er voor nodig om meer aanbevelingen te krijgen? 
  • Hoe blijf je op het netvlies staan van nieuwe én bestaande klanten? 

In navolging op Omdenken (2016), Jos Burgers (2017), Joseph Oubelkas (2018) en Paul Smit (2019) haalt Platform-Z met Daniëlle de Jonge weer een inspirerende spreker mét humor naar Bodegraven. Platform-Z is het netwerk van zelfstandige professionals uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Zij bieden u na afloop van de show graag een hapje en een drankje aan.  

DONDERDAG 6 OKTOBER 2022

EVENEMENT

AANVANG 20:30 uur (inloop vanaf 20:00 uur)

ENTREE € 20,00 incl. hapje en drankje*

*Gratis voor leden van Platform-Z (via platform-z.nl)

Nieuw-lid actie: Mocht je tijdens het event besluiten lid te worden van Platform-Z, wordt de ticketprijs terug gestort én ontvang je het boek ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ van Daniëlle de Jonge gratis.