Preview Avond Theaterprogramma 21/22

Nieuwe plannen, een nieuw seizoen! We hebben er enorm veel zin in, want wat hebben we jullie, ons publiek, gemist na een jaar van stilte. De rode loper, het geroezemoes vooraf, licht uit, spot aan, verwonderd worden, je laten meevoeren door muziek, theater of film en gezellig een drankje in de foyer.

We gaan vol nieuwe ideeën het theaterseizoen 21/22 van start op ZATERDAGAVOND 4 SEPTEMBER. Deze avond is speciaal voor onze (DUO)VRIENDEN van het EVERTSHUIS. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u genieten van diverse artiesten. Presentator van de avond is Martijn Kardol, hij speelt ook een deel uit zijn cabaretprogramma. Daarnaast betreden Daniëlle Schel (cabaret) en Luna Zegers (muziek) het podium.

Na afloop is er gelegenheid voor een gezellige nazit met muziek van de jazzband Keep on Going.

De pers over Martijn Kardol:

  • “Innemende verteller” (Theaterkrant)
  • “Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens mooie liedjes.” (★★★★ de Volkskrant)

ZATERDAG 4 SEPTEMBER 2021

PREVIEW AVOND SEIZOEN 21/22

AANVANG 20:30 uur

TOEGANG is GRATIS*

*op uitnodiging en na aanmelding voor (duo)-vrienden van het Evertshuis. Mochten de coronamaatregelen aangescherpt worden en het programma aangepast, dan laten we u dit uiteraard op tijd weten.