REEUWIJK KLASSIEK | Karin Strobos (mezzosopraan), Felicia van den End (fluit), Daria van den Bercken (piano)

LET OP! DEZE VOORSTELLING IS IN ZALENCENTRUM DE BRUG IN REEUWIJK.

Voor ReeuwijkKlassiek spelen de dames muziek van Bizet (uit Carmen), Massenet (uit Werther), Fauré, de Falla en Rossini.

Door puur toeval kreeg Karin Strobos de kans in te vallen in de rol van Octavian in Der Rosenkavalier van R. Strauss bij De Nationale Opera onder de baton van Sir Simon Rattle. Haar succesvolle optreden oogstte lovende kritieken. Zowel het NRC als De Volkskrant spraken van een droomdebuut. Na de Opera van het Aalto-Musiktheater in Essen, Opera Zuid, de Nederlandse Reisopera en de Nationale Opera & Ballet en verschillende toporkesten treedt Strobos nu op in Reeuwijk. 

De Nederlands-Russische Daria van den Bercken behoort tot de origineelste pianotalenten van Nederland en begon haar carrière al op jonge leeftijd met eerste prijzen op grote concoursen. Recente recital debuten gaf Daria onder meer in Konzerthaus in Wenen, Kings Place in Londen, het Istanbul Music Festival, Zipper Hall in Los Angeles en Concertgebouw Amsterdam. Daria studeerde bij Mila Baslawskaja en Naum Grubert aan het Conservatorium van Amsterdam en Menahem Pressler aan de Indiana School of Music in de VS.

Felicia van den End begon haar studie bij fluitiste Abbie de Quant. Ze was winnares van diverse nationale en internationale concoursen en kreeg bovendien de Essent Music Award voor jong talent. Als soliste trad zij op met verschillende orkesten. Felicia speelde als solist in concertseries zoals de Jonge Nederlanders van het Concertgebouw en het Gergiev festival.

VRIJDAG 10 MAART 2023

GENRE KLASSIEK

AANVANG 20:15 uur

ENTREE € 24,00 (incl. consumptie) – tot 30 jaar € 7,50

VOOR INFO en TICKETS RESERVEREN GA NAAR www.reeuwijkklassiek.nl