Ruud Broekhuizen – Een Lege Plek

Deze voorstelling is in verband met de verlenging van de landelijke lockdown verplaatst van 13 februari naar 5 juni 2021. Uw tickets blijven geldig en wij brengen jullie zo snel mogelijk persoonlijk op de hoogte. Bedankt voor je begrip!

In ‘Een Lege Plek‘ is dichter en performer Ruud Broekhuizen op zoek naar een plek waar hij tot rust kan komen als het helemaal mis lijkt te gaan met de liefde. Hij vindt de rust in het bos, waar hij op een bizarre plek een zeer bijzondere man ontmoet. Ze vertellen elkaar hun levensverhaal en proberen er ondertussen achter te komen: is een Lege Plek in je leven nu goed of juist niet?

“De voorstelling Een Lege Plek is verbluffend mooi. Ruud schrijft prachtige gedichten” – Frits Spits, de Taalstaat, NPO Radio 1

Ruud komt oorspronkelijk uit Bodegraven. Hij is voormalig stadsdichter van Gouda (2014-2016), winnaar van het Grote Stadsdichtersgala (2018), programmamaker bij KRO-NCRV, scenarioschrijver en theatermaker. “Als ik voordraag zoek ik het contact met het publiek en kan ik mijn luisteraars meenemen in mijn verhalen. Want zo zie ik mijn poëzie, het zijn verhalen. Soms klein en breekbaar, soms weer bombastisch en theatraal. Maar ze zijn altijd de persoonlijke weergave van mijn blik op de wereld, en hoe ik in deze wereld acteer.”

‘Een Lege Plek‘ is een poëtische, muzikale en theatrale vertelling. Met Ruud Broekhuizen (spel & tekst), Sabien Lommel (spel, zang en piano), Paulien van der Stadt (gitaar en zang), Mariëlle Rijkaart (cello) en Hartini van Rijssel (viool). De gedichten staan tevens in zijn gelijknamige nieuwe dichtbundel. Voor meer info zie ook www.ruudbroekhuizen.nl

ZATERDAG 5 JUNI 2021

MUZIEKTHEATER/ POËZIE

AANVANG 20.30 uur

ENTREE € 18,50 (inclusief drankje als de horeca weer open mag)