Holland Dance Festival & Codarts Dance Company – Talent On The Move

Van Jiří Kylián tot Hans van Manen, van Cayetano Soto tot Hofesh Shechter: de keur aan wereldvermaarde choreografen van wie afgelopen jaren werk te zien was tijdens de opeenvolgende ‘Talent On The Move’-edities is indrukwekkend groot en gevarieerd. Dit is het jaarlijkse tourneeprogramma van de virtuoze en veelzijdige topdanstalenten van Codarts Dance Company, dé internationale hotspot voor eigentijdse dans.

Ook in dit seizoen kunt u weer genieten van het beste wat de hedendaagse dans te bieden heeft. Van zowel solo’s en duetten, groepswerken, bestaand repertoire van internationale topchoreografen, als nieuwe choreografieën van aanstormende talenten, die speciaal voor de dansers van Codarts zijn gecreëerd. ‘Talent On The Move’ is een aanstekelijke, hartverwarmende show op het hoogste niveau, waarbij de passie en energie van het podium afspatten: ieder jaar weer, ieder jaar anders, al meer dan tien jaar.

De jaarlijkse tournee van ‘Talent On The Move’ is een gezamenlijk initiatief van het Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam. Holland Dance Festival heeft zijn thuisbasis in dansstad Den Haag en programmeert het hele jaar door vooraanstaande nationale en internationale dansproducties en eigen voorstellingen en projecten. Codarts Rotterdam heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot één van de meest vooraanstaande opleidingsinstituten voor eigentijdse dans in Europa.

ZATERDAG 21 MEI 2022

DANS

AANVANG 19.00 uur (LET OP! aanvangstijd is eerder dan normaal)

ENTREE € 15,00

Foto: Sjoerd Derine