Alexander Broussard en band ‘003’ – The Billy Joel Experience

ONDER VOORBEHOUD i.v.m. CORONA / 1,5 meter MAATREGELEN. 

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Billy Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan.

Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger ‘The Pianoman’ maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads als ‘Honesty’ of lekkere Rock & Roll met ‘Only the good die young.’ Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy (70) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Vandaar: The Billy Joel Experience.

Alexander Broussard is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv, van de meest prestigieuze pianobars, tot en met Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Pianos, De Corona’s, Twarres en vele anderen is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast. Op het podium wordt hij vergezeld door 5 topmuzikanten. Kortom, het beloofd een swingende avond vol nostalgie te worden!

VRIJDAG 30 OKTOBER 2020

MUZIEK

AANVANG 20:30 uur

ENTREE nnb

 

Band: Alexander Broussard (zang, piano) – Freek Volkers (gitaar, zang) – Marcello Briganti (basgitaar, zang) – Robbert Tuinhof (saxofoon, dwarsfluit, mondharmonica, gitaar, piano) – Dennis Servais (toetsen, zang).