Theaterkijkers

Theaterkijkers zijn jongeren tussen de 15 en 21 jaar. Ze zijn geïnteresseerd in muziek, theater, cabaret, toneel, dans en kunst.  Hebben overal wel een mening over en willen die graag met ons delen.  Dat doen ze dan ook! En ze mogen gratis naar het theater. Voor theaterseizoen 2018-2019 hebben we drie theaterkijkers gevonden en hieronder stellen zij zichzelf voor.

Daniëlle van Veen
Mijn naam is Daniëlle. De afgelopen achttien jaar heb ik veel te maken gehad met kunst, muziek en theater. Zo bezocht ik bijvoorbeeld veel voorstellingen en optredens. Daarnaast heb ik tijdens mijn VWO-opleiding veel kennis opgedaan over kunst en cultuur, waarbij ik zelf ook een aantal werken heb moeten presenteren. Als theaterkijker probeer ik me nog meer te verdiepen in de kunst van het theater en mijn schrijfvaardigheid te verbeteren. Ik ga in ieder geval genieten van de voorstellingen.
Lees hier de recensies van Daniëlle >>

 

Dwayne Pouw
Mijn naam is Dwayne Pouw. Ik ben een achttienjarige Kunst & Economie student aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Met deze studie proberen wij de kunstwereld aan de economische wereld te koppelen. Naast mijn studie ben ik werkzaam in de horeca en vind ik het erg leuk om het theater te bezoeken. Vooral stukken die een komische kant hebben spreken mij het meest aan, maar ik sta open voor alle soorten. Zolang er maar gelachen kan worden!
Lees hier de recensies van Dwayne>>

 

Pauline Saeijs
Toen ik de oproep voor Theaterkijkers aantrof, kon ik niet anders dan reageren en wat een geluk dat ik ook nog eens door de selectie heen kwam!
Daarom mag ik mij aan u voorstellen. Ik ben een geboren en getogen Bodegraafse en ben ook niet van plan om ons dorp ooit nog te verlaten. Al van jongs af aan ben ik fan van cabaret, muziek en dans. Zelf ben ik daar weliswaar geen uitblinker in, maar des te leuker dat ik erover kan schrijven! Dáár ligt namelijk mijn eigen talent. Ik ben creatief met woorden en beelden. Als coach en fotograaf ben ik daar dagelijks mee bezig. Hopelijk zult u dat de komende theaterperiode langs zien komen in de recensies die ik voor het Evertshuis zal schrijven.
Ik zie u bij een volgende voorstelling!
Lees hier de recensies van Pauline>>