Tijger Orkest – Op Jacht!! (4+)

HERFSTVAKANTIE AANRADER!!

Deze jeugdtheaterdag maakt onderdeel uit van de NATIONALE KINDER THEATERWEEK*. Voorafgaand aan de voorstelling zijn er leuke activiteiten in de foyer, zoals schminken, een cool Unicef spel, kleuren én poffertjes eten!

Ga mee met het Tijger Orkest, op jacht naar de allerbeste muziekstijl! Je hebt ze namelijk in alle soorten en maten. Muziek is er voor iedere gelegenheid en stijlen kunnen je beste vrienden worden, let maar op. Sommige stijlen zijn op een storm mee komen waaien van een ander continent en ken je misschien nog niet zo goed, weer andere zijn superherkenbaar en laten je billen automatisch schudden, zo vertrouwd! Welke stijl past bij jou? We jagen door tot we het vinden!

Het Tijger Orkest wil met dit concert verschillende stijlen en emoties aan elkaar verbinden tot een swingend geheel. De leden van het orkest zijn naast muzikant ook vakdocent en hebben als doel muziek onder de aandacht te brengen op een speelse manier. Muziek ondersteunt de ontwikkeling van kinderen op alle fronten en zingen werkt bevrijdend, dus brul het uit met het Tijger Orkest!

PROGRAMMA

WOENSDAG 18 OKTOBER 2023

12.00 – 14.00 uur Leuke activiteiten o.a. schminken en Unicef spel | GRATIS
12.30 – 13.30 uur Tijger poffertjes eten | € 7,50 incl. limo en ijsje RESERVEER HIER
14.00 – 15.00 uur Voorstelling Tijger Orkest (4+)| € 13,50 incl. limo en lekkers

*Van 18 tot en met 25 oktober 2023 wordt voor het eerst de Nationale KinderTheaterWeek georganiseerd. In navolging van het ‘volwassen’ Nationaal Theaterweekend, openen Nederlandse theaters speciaal voor kinderen hun deuren. Rondom de geplande voorstellingen zullen er die week tal van verrassingen en activiteiten voor kinderen tot en met 12 jaar worden georganiseerd. Wij doen mee!!!

UNICEF Onderwijs gaat verder dan een schoolbank

Welkom in oktober, de maand waarin we met trots UNICEF-vrijwilligers ontvangen! Samen richten we de schijnwerpers op het belang van onderwijs. Maar onderwijs gaat verder dan schoolbanken; de kracht van creatieve expressie en het versterken van weerbaarheid horen ook bij de ontwikkeling van een kind.

Benieuwd naar het volledige verhaal? Lees hier verder of ga naar de Unicef site voor meer informatie en filmpjes www.unicef.nl/