GEANNULEERD!! Trudy Labij, Tony Neef en Ruud Bos – Wacht Maar Tot Ik Dood Ben

HELAAS IS DEZE VOORSTELLING DOOR DE PRODUCENT GEANNULEERD. ALS U REEDS TICKETS HEEFT GEKOCHT, BRENGEN WIJ U PERSOONLIJK OP DE HOOGTE. BEDANKT VOOR UW BEGRIP!

‘Wacht Maar Tot Ik Dood Ben’ is een nieuw theaterprogramma waarin -niet voor het eerst, maar ook zeker niet voor het laatst- het werk en leven van Annie M.G. Schmidt centraal staat. Deze voorstelling toont een bijzondere mix van gezongen nummers en gesproken gedichten uit het rijke en veelzijdige repertoire van onze nationale heldin, schrijfster van onvergetelijke poëzie, teksten en liedjes.

In onze voorstelling wordt gerefereerd aan de Annie M.G. die speciaal voor Trudy rollen schreef in toneelstukken, televisieseries en musical. Maar ook aan liedjes zoals ‘Margootje’, waarmee Tony al eerder liet zien dat hij zich moeiteloos kan meten met zijn grote voorgangers. En aan bijzondere, nog niet eerder geopenbaarde herinneringen aan Annie uit de 60-jarige muziek- en theatercarrière van Ruud Bos.

Veel is veranderd in vergelijking met de tijden waarin Annie triomfen vierde en haar teksten voor versjes, liedjes, musicals en toneelstukken schreef. Alleen Annie M.G. Schmidt’s oeuvre is niet veranderd. ‘Wacht maar tot ik dood ben’, zei ze zelf. Ze had natuurlijk weer gelijk. Het werk van Annie is 25 jaar na haar dood nog altijd even geestig, vilein en tijdloos.

DINSDAG 15 DECEMBER 2020

MUZIEKTHEATER

AANVANG 20:30 uur

ENTREE € 22,50

Samenstelling en Regie: Frans Mulder