Congres- en vergaderlocatie

De prachtige locatie van het Evertshuis in het centrum van Bodegraven leent zich voor allerhande evenementen. Het is zeer geschikt als vergaderlocatie of ontmoetingsplek voor uw presentatie, kick-off meeting, voorstelling of themafeest. Voordelen zijn:

 • Gratis parkeergelegenheid
 • Centrale ligging in het Groene Hart, vlakbij de A12 en N11 (30 km van Rotterdam, Utrecht en Den Haag)
 • Sfeervol Grand Café
 • Theaterzaal met vlakke vloer
 • Diverse subzalen
 • Gastvriendelijk

In ons Grand Café Bij Everts is altijd ruimte voor een drankje en wat lekkers om te eten. U neemt relaxt plaats op de hoge barstoelen, de lage zitjes of op de loungebank. Bij de voorbereidingen van uw bijeenkomst of vergadering bieden wij graag ondersteuning. Of het nu gaat om de catering of techniek voor uw presentatie. Wij nemen graag uw zorgen uit handen. Wat uw specifieke wens ook is, alles is bespreekbaar!

Voor meer informatie over zaalhuur of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Christie Lourens via e-mail of telefonisch via 0172-618484.

Theaterzaal 240 tot 400 personen

Naast het gezellige Grand Café vinden we de theaterzaal. Dit is een zogenaamde vlakkevloer theater met een capaciteit van 240 personen op de tribune. Uiteraard is de ruimte voorzien van goede audio/video apparatuur en de belichting die je mag verwachten bij zo’n zaal. 

In de theaterzaal vinden regelmatig theatervoorstellingen plaats, maar het biedt ruimte aan veel meer. Bijvoorbeeld congressen, bedrijfsfeesten, presentaties of modeshows. De zaal is zo opgebouwd dat de tribune kan worden ingeschoven. Hierdoor is de theaterzaal ook een ultieme plek voor grotere (bedrijfs)feesten met artiesten waarbij een bar in de zaal kan worden geplaatst. Ook biedt de zaal  ruimte aan bijeenkomsten met meerdere groepen in één zaal. Het Evertshuis beschikt over meerdere vergaderzalen zodat ook breakout-sessies in andere ruimtes kunnen worden georganiseerd.

Vergaderzalen

Evertshuis kent vier vergaderzalen op de eerste verdieping. Het paradepaardje is de zogenaamde Heerenkamer. De ruimte is vrij populair bij ondernemers, trainers en adviesbureaus die hun relaties graag in een sfeervolle ruimte begroeten. De drie andere zalen hebben verschillende afmetingen. Naast de vier vergaderruimten bevindt zich, aangrenzend aan de Croleszaal, een vrije ruimte waar een aantal werkplekken is gesitueerd. Hiervan wordt regelmatig gebruik gemaakt door studenten of zzp’ers.

 • Evertszaal 36 personen
  De zaal is ingericht als boardroom, en daarmee erg geschikt voor vergaderingen of rondetafelgesprekken. De ruimte is voorzien van klimaatbeheersing, eigen garderobekast, kleine pantry, whiteboard en beamer.
  De zaal is genoemd naar notaris Everts. Deze liet een vermogen na aan gemeente Bodegraven met de bepaling dat dit besteed diende te worden aan een culturele voorziening. Hierop besloot de gemeente de voormalige werkplaats van zaadhandel Turkenburg te kopen en deze de bestemming te geven die het nu nog heeft: een centrum voor kunst, cultuur en educatie.
 • Turkenburgzaal20 personen

  De ruimte is voorzien van klimaatbeheersing en een whiteboard.
  In 2014 is het Evertshuis grondig gerestaureerd en is er nieuwbouw aan toegevoegd. De fotowand in de zaal toont een stukje historie.

 • heerenkamerHeerenkamer20 personen
  De meest luxe ruimte van het Everthuis is de Heerenkamer. Oude glorie en rijke historie komen in deze kamer aanbod. 
  De kamer heeft de beschikking over een beamer, presentatiescherm, pantry, kapstok en sfeerverlichting.
 • Croleszaal8 personen
  Kenmerkend aan deze ruimte is de glazen zijwand. In de zaal is een whiteboard aanwezig. De zaal is zeer geschikt voor kleine groepen.

 

Catering 

Chefkok Edwin van den Heuvel van onze huis-cateraar Koksvisie bereidt de lekkerste gerechten van mooie, verse ingrediënten. Edwin kan voor zowel intieme kleine als grote groepen de catering verzorgen. De presentatie is prachtig en de smaak…  overheerlijk. 

En (mede)daarom komen onze gasten graag elke keer weer terug bij het Evertshuis.