Congres- en vergaderlocatie

De centrale ligging van het Evertshuis, in een prachtig authentiek pand, leent zich uitstekend voor allerhande evenementen. Het is zeer geschikt als vergaderlocatie of ontmoetingsplek voor uw presentatie, kick-off meeting, voorstelling of themafeest. Voordelen zijn:

 • Gratis parkeergelegenheid
 • Centrale ligging in het Groene Hart, vlakbij de A12 en N11 (30 km van Rotterdam, Utrecht en Den Haag)
 • 2 minuten lopen van station Bodegraven
 • Sfeervol Grand Café
 • Theaterzaal met vlakke vloer
 • Diverse subzalen
 • Gastvriendelijk

In ons Grand Café Bij Everts is altijd ruimte voor een drankje en wat lekkers om te eten. U kunt relaxed plaatsnemen bij de lage zitjes, op de loungebank of aan de hoge tafels. Bij de voorbereidingen van uw bijeenkomst of vergadering bieden wij graag ondersteuning. Of het nu gaat om de catering of techniek voor uw presentatie. Wij nemen graag uw zorgen uit handen. Wat uw specifieke wens ook is, alles is bespreekbaar!

Voor meer informatie over zaalhuur of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Christie Lourens via c.lourens@evertshuis.nl  of telefonisch via 0172-618484.

Theaterzaal 238 tot 400 personen

Bij binnenkomst in de ruime foyer bevindt zich aan de rechterkant onze theaterzaal, naast het Grand Café. Het Evertshuis beschikt over een vlakkevloer theater met een capaciteit van 238 personen op de tribune. Uiteraard is de ruimte voorzien van goede audio/video apparatuur en licht. Voor theatertechnici zie: www.evertshuis.nl/technische-lijst

In onze theaterzaal vinden gedurende het theaterseizoen regelmatig theatervoorstellingen, films en overige culturele activiteiten plaats. De zaal biedt ruimte aan veel meer. Bijvoorbeeld congressen, bedrijfsfeesten, presentaties, kick-off meetings, netwerkborrels, Evertshuis Podiumcafé en symposia. De zaal is zo opgebouwd dat de tribune in zijn geheel kan worden ingeschoven. Hierdoor is de theaterzaal ook een ultieme plek voor grotere (bedrijfs)feesten met artiesten waarbij een bar in de zaal kan worden geplaatst. Tevens biedt de zaal  ruimte aan bijeenkomsten met meerdere groepen, we beschikken namelijk over meerdere vergaderzalen zodat ook breakout-sessies in andere ruimtes kunnen worden georganiseerd.

VERGADERZALEN

Evertshuis kent vier vergaderzalen op de eerste verdieping. Het paradepaardje is de zogenaamde Heerenkamer. De ruimte is vrij populair bij ondernemers, trainers en adviesbureaus die hun relaties graag in een sfeervolle ruimte begroeten. De zalen hebben verschillende afmetingen. Naast de vier vergaderruimten bevindt zich, aangrenzend aan de Croleszaal, een vrije ruimte waar een aantal flexplekken is gesitueerd. Hiervan wordt regelmatig gebruik gemaakt door studenten of zzp’ers.

 • Evertszaal – zaal 1.04 – Max. 30 personen
  De zaal is ingericht als boardroom, en daarmee erg geschikt voor vergaderingen of rondetafelgesprekken. De ruimte is voorzien van klimaatbeheersing, eigen garderobekast, kleine pantry, whiteboard en beamer. De zaal is genoemd naar notaris Everts. Deze liet een vermogen na aan gemeente Bodegraven met de bepaling dat dit besteed diende te worden aan een culturele voorziening. Hierop besloot de gemeente de voormalige werkplaats van zaadhandel Turkenburg te kopen en deze de bestemming te geven die het nu nog heeft: een centrum voor kunst, cultuur en educatie.

heerenkamer

 • Heerenkamer – zaal 1.14 – Max. 24 personen
  De meest luxe ruimte van het Evertshuis is de Heerenkamer. Oude glorie en rijke historie komen in deze kamer aanbod. De kamer heeft de beschikking over een beamer, presentatiescherm, pantry, kapstok en sfeerverlichting.

 

 • Turkenburgzaal – zaal 1.10 – Max. 20 personen

De ruimte is voorzien van een whiteboard en klimaatbeheersing. In 2014 is het Evertshuis grondig gerestaureerd en is er nieuwbouw aan toegevoegd. De fotowand in deze zaal toont een stukje historie van Bodegraven.

 • Croleszaal – zaal 1.02 – Max. 10 personen

Kenmerkend aan deze ruimte is de glazen zijwand. In de zaal is een whiteboard aanwezig. Deze zaal is zeer geschikt voor kleine groepen.

CATERING 

Chef-kok Edwin van den Heuvel van onze huis-cateraar Koksvisie bereidt de lekkerste gerechten van mooie, verse ingrediënten. Edwin kan voor zowel intieme en kleine als grote groepen de catering verzorgen. Bij sommige theatervoorstellingen serveren wij voorafgaand een theaterhap in ons Grand Café. De presentatie van Koksvisie is prachtig en de smaak overheerlijk. En (mede)daarom komen onze gasten graag elke keer weer terug bij het Evertshuis!