BRAVO!

Het BRAVO! NAJAAR programma was een groot succes. Ruim 700 kinderen hebben enthousiast meegedaan aan verschillende creatieve, sportieve en culturele activiteiten na schooltijd. 

BRAVO! is er voor alle basisschoolkinderen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Op een laagdrempelige manier kun je kennismaken met een sport of een culturele activiteit.

INSCHRIJVEN VOORJAAR 2022

De inschrijving voor het nieuwe programma start op 16 maart!! Zet deze datum alvast in je agenda. De VOORJAAR 2022 activiteiten starten vanaf 1 april.

De activiteiten staan onderaan deze pagina in volgorde van startdatum. Voor meer informatie over BRAVO! voorwaarden en veel gestelde vragen KLIK HIER> Heb je vragen over een activiteit neem dan direct contact op met de aanbieder van de activiteit. Informatie krijg je per mail als je definitief de bevestiging van deelname van ons hebt ontvangen. Heb je een specifieke vraag voor BRAVO! dan kun je ons bereiken via: bravo@evertshuis.nl

Aanmelden activiteiten programma NAJAAR BRAVO!
Klik op onderstaande activiteit om je in te schrijven. Als het totaal aantal aanmeldingen van een activiteit bereikt is, verschijnt bij de betreffende activiteit ‘VOL’ en kan je je niet meer aanmelden voor deze activiteit. Tenzij de aanbieder heeft aangegeven dat een wachtlijst ook mogelijk is, dan verschijnt de activiteit later nogmaals op de website met een nieuwe datum. 

ALVAST HEEL VEEL PLEZIER ALLEMAAL!!

Filter op dag