BRAVO!

Hallo allemaal,

We hebben een nieuwe BRAVO! website en daar zijn we heel blij mee. Het inschrijven voor leuke BRAVO! activiteiten gaat nu nog makkelijker. Klik op de activiteitenkalender en dan zie je dat je nu ook kunt selecteren op leeftijd, kern en interesse. Ga voor inschrijven naar www.evertshuisbravo.nl

Heb je een vraag dan kun je ons mailen via bravo@evertshuis.nl

Namens het hele BRAVO TEAM, alvast veel plezier!!

Wat is BRAVO!

Het Evertshuis organiseert 2x per jaar een veelzijdig BRAVO! programma voor alle basisschoolkinderen van 4 t/m 12 jaar in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Op een leuke en laagdrempelige manier kun je via BRAVO!  kennismaken met een nieuwe sport, een creatieve of culturele activiteit na schooltijd.

Inschrijven voor de activiteiten NAJAAR 2023 start op 7 september. Zet die datum alvast in je agenda! De boekjes worden na de vakantie uitgereikt op alle basisscholen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Bij een paar activiteiten kun je nu ook met iDEAL betalen. Bij de meeste aanbieders betaal je nog steeds met contant geld voorafgaand aan de activiteit. Dit staat erbij vermeld. Mocht je het boekje niet ontvangen hebben op school, ze zijn ook gratis verkrijgbaar bij de infobalie in het EVERTSHUIS.  

Als het maximum aantal aanmeldingen van een activiteit is bereikt, dan zie je ‘vol’ erbij staan. Je junt je dan niet meer aanmelden, tenzij de aanbieder heeft aangegeven dat een wachtlijst ook mogelijk is. Dan verschijnt er later op de website een nieuwe datum. De aanbieder neemt dan contact met je/ je ouders op.

ALGEMENE VOORWAARDEN & PRIVACYVERKLARING

Via deze LINK kun je de algemene voorwaarden voor deelname aan een BRAVO activiteit lezen. We gaan vertrouwelijk met persoonsgegevens om. Onze privacyverklaring kun je HIER vinden. 

Heb je vragen over een activiteit neem dan direct contact op met de aanbieder van de activiteit. Heb je een vraag voor BRAVO! of een idee voor een nieuwe activiteit, dan kun je ons bereiken via: bravo@evertshuis.nl

Filter op dag
Momenteel geen activiteiten beschikbaar.