BRAVO!

Hallo allemaal,

Het BRAVO! NAJAAR 22 programma is net zoals het jaar 2022 alweer bijna ten einde. Wat hebben we weer veel leuke, creatieve, sportieve en culturele activiteiten na schooltijd voor jullie mogen organiseren. Er hebben ruim 800 kinderen meegedaan met zo’n 60 verschillende activiteiten dit najaar.

Het Evertshuis organiseert 2x per jaar een veelzijdig BRAVO! programma voor alle basisschoolkinderen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Op een laagdrempelige manier kun je zo kennismaken met een nieuwe sport, een creatieve of culturele activiteit na schooltijd.

INSCHRIJVEN 

Via deze website kun je je aanmelden voor een BRAVO activiteit. We gaan onze BRAVO WEBSITE VERNIEUWEN!! Zo wordt het inschrijven nog makkelijker. Meer informatie volgt binnenkort.

De BRAVO-boekjes VOORJAAR23 worden ná de VOORJAARSVAKANTIE uitgedeeld op alle basisscholen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Mocht je het boekje niet ontvangen hebben, ze zijn ook gratis verkrijgbaar in het EVERTSHUIS.  

Namens het hele BRAVO TEAM…. veel plezier!!

De BRAVO! activiteiten staan onderaan deze pagina in volgorde van startdatum. Voor meer informatie over BRAVO! voorwaarden en veel gestelde vragen KLIK HIER> Heb je vragen over een activiteit neem dan direct contact op met de aanbieder van de activiteit. Informatie krijg je per mail als je definitief de bevestiging van deelname van ons hebt ontvangen. Heb je een vraag voor BRAVO! dan kun je ons bereiken via: bravo@evertshuis.nl

Aanmelden activiteiten programma VOORJAAR BRAVO!
Klik op onderstaande activiteit om je in te schrijven. Als het totaal aantal aanmeldingen van een activiteit bereikt is, verschijnt bij de betreffende activiteit ‘VOL’ en kan je je niet meer aanmelden voor deze activiteit. Tenzij de aanbieder heeft aangegeven dat een wachtlijst ook mogelijk is, dan verschijnt de activiteit later nogmaals op de website met een nieuwe datum. 

Filter op dag
Momenteel geen activiteiten beschikbaar.