BRAVO!

Het BRAVO! VOORJAAR programma is volop aan de gang. ..we hebben weer een heleboel leuke, creatieve, sportieve en culturele activiteiten na schooltijd voor jullie samengesteld. BRAVO! is er voor alle basisschoolkinderen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Op een laagdrempelige manier kun je kennismaken met een sport of een culturele activiteit.

INSCHRIJVEN 

De BRAVO! boekjes VOORJAAR 2022 zijn in de week ná de voorjaarsvakantie uitgedeeld op school. Ze zijn ook verkrijgbaar in het EVERTSHUIS. De inschrijving voor het nieuwe programma NAJAAR 2022 start op 7 SEPTEMBER. Zet deze datum alvast in je agenda. 

De BRAVO! activiteiten staan onderaan deze pagina in volgorde van startdatum. Voor meer informatie over BRAVO! voorwaarden en veel gestelde vragen KLIK HIER> Heb je vragen over een activiteit neem dan direct contact op met de aanbieder van de activiteit. Informatie krijg je per mail als je definitief de bevestiging van deelname van ons hebt ontvangen. Heb je een vraag voor BRAVO! dan kun je ons bereiken via: bravo@evertshuis.nl

Aanmelden activiteiten programma VOORJAAR BRAVO!
Klik op onderstaande activiteit om je in te schrijven. Als het totaal aantal aanmeldingen van een activiteit bereikt is, verschijnt bij de betreffende activiteit ‘VOL’ en kan je je niet meer aanmelden voor deze activiteit. Tenzij de aanbieder heeft aangegeven dat een wachtlijst ook mogelijk is, dan verschijnt de activiteit later nogmaals op de website met een nieuwe datum. 

ALVAST HEEL VEEL PLEZIER ALLEMAAL!!

Filter op dag
Momenteel geen activiteiten beschikbaar.