Kaartverkoop

TICKETS & INFORMATIE

U kunt ONLINE tickets reserveren voor voorstellingen, films en evenementen via onze website www.evertshuis.nl. Kies de voorstelling, film of het evenement waar u naar toe wilt, klik op reserveer tickets. Kies het aantal tickets dat u wilt reserveren. Vervolgens kunt u met een iDEAL betaling uw tickets betalen. Als de betaling volbracht is krijgt u per e-mail uw elektronischetickets toegestuurd. Voorafgaand aan de voorstelling scannen onze gastvrouwen uw tickets bij de ingang van de theaterzaal.

THEATERKASSA

De theaterkassa is in de foyer bij de infobalie. Er kan alleen met PIN worden betaald. Onze kassa is een uur vóór aanvang geopend en op vrijdagochtend tussen 9.00 en 11.00 uur.

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur. TEL 0172 – 618 484 of stuur ons een mailtje: info@evertshuis.nl

RETOURNEREN TICKETS

Tot uiterlijk drie dagen voor de voorstelling kunt u gekochte tickets inwisselen voor een waardebon. De administratiekosten hiervoor zijn € 3,50. Wij retourneren geen geld.