Stichting Evertshuis

In 1989 werd een langgekoesterde wens realiteit, de plannen werden concreet en de deuren van het Evertshuis werden geopend. Stichting Evertshuis is in 1993 opgericht, met als doelstelling:
Het bevorderen van een zo breed mogelijke variatie van culturele, maatschappelijke, educatieve en commerciële activiteiten in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Missie
Het Evertshuis beoogt het beleven van kunstzinnige, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent.

Visie
Het Evertshuis verbindt en activeert. Het Evertshuis is een laagdrempelig dorps- en cultuurhuis dat zorgt voor verbinding met alle inwoners van de gemeente. We geven ruimte aan en ontwikkelen zelf culturele en maatschappelijke activiteiten voor en met de inwoners van Bodegraven/Reeuwijk.

Het Evertshuis is een professionele organisatie die vrijwilligers inschakelt, dan wel faciliteert bij de organisatie van activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Het Evertshuis organiseert een brede mix aan activiteiten waarin voor alle leeftijden en doelgroepen interessante activiteiten zijn opgenomen. Het Evertshuis wil een partner zijn in de kunstzinnige en sociaal-culturele projecten in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Een platform waar kennis en ervaring voorradig is. Dit houdt in dat de organisatie bestaat uit medewerkers die open en sociaal vaardig zijn en graag kennisdelen.

Het Evertshuis is een plek waar je een avond uit kunt gaan: waar je even uit de waan van de dag wordt gehaald. Het Evertshuis is ook een plek waar je je thuisvoelt en je vanuit een veilig thuisgevoel nieuwe dingen leert, bestaande sociale contacten aanhaalt en nieuwe sociale contacten opdoet.

Bestuur

Het bestuur van het Evertshuis bestaat uit vrijwilligers die zich gezamenlijk inzetten voor het Evertshuis, een cultureel centrum met een breed programma dat een plek in de samenleving verdient. Heeft u een vraag of opmerking aan het bestuur, dan kunt u deze mailen naar info@evertshuis.nl Vermeld in het onderwerp dat uw bericht bestemd is voor het bestuur.

Cor-de-Raadt

 

Cor de Raadt

(voorzitter)

Volkert-Batelaan

 

Volkert Batelaan

(secretaris/ lid)

   
   
   

 

José de Feijter

(secretaris/ lid)

 

Gert Kwakernaak

(penningmeester)

   

BEDRIJFSPLAN 2018 tot 2023

Download hier het bedrijfsplan Evertshuis 2018-2022

JAARREKENING 2019| 2020 | 2021| 2022

Download hier de jaarrekening 2019 Stichting Evertshuis

Download hier de jaarrekening 2020 Stichting Evertshuis

Download hier de jaarrekening 2021 Stichting Evertshuis

Download hier de jaarrekening 2022 Stichting Evertshuis

JAARVERSLAG / ACTIVITEITEN 2019 – 2022

Download hier het jaarverslag/ activiteitenverslag Evertshuis 2019

Download hier het jaarverslag/ activiteitenverslag Evertshuis 2020

Download hier het jaarverslag Evertshuis 2021

Download hier het jaarverslag Evertshuis 2022

Download hier het standaardform-pubplicht-anbi-algemeen

ANBI 2021.pdf