Stichting

In 1989 werd een langgekoesterde wens realiteit, de plannen werden concreet en de deuren van het Evertshuis werden geopend. Stichting Evertshuis is in 1993 opgericht, met als doelstelling:
Het bevorderen van een zo breed mogelijke variatie van sociaal-culturele, recreatieve, sportieve, educatieve, culturele en commerciële activiteiten in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Missie
Het Evertshuis beoogt het beleven van kunstzinnige, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent.

Visie
Het Evertshuis is een professionele organisatie die vrijwilligers inschakelt, dan wel faciliteert bij de organisatie van activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Het Evertshuis organiseert een brede mix aan activiteiten waarin voor alle leeftijden en doelgroepen interessante activiteiten zijn opgenomen. De activiteiten hoeven niet door het Evertshuis zelf te worden georganiseerd; er worden ook activiteiten van derden gefaciliteerd of gecoördineerd.

Het Evertshuis is een plek waar je een avond uit kunt gaan: waar je even uit de waan van de dag wordt gehaald. Het Evertshuis is ook een plek waar je je thuisvoelt en je vanuit een veilig thuisgevoel nieuwe dingen leert, bestaande sociale contacten aanhaalt en nieuwe sociale contacten opdoet.

Het Evertshuis wil een partner zijn in de kunstzinnige en sociaal-culturele projecten in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Een platform waar kennis en ervaring voorradig is. Dit houdt in dat de organisatie bestaat uit medewerkers die open en sociaal vaardig zijn en graag kennisdelen.

Bestuur

Het bestuur van het Evertshuis bestaat uit 6 vrijwilligers die zich gezamenlijk inzetten voor het Evertshuis, een cultureel centrum met een breed programma dat een plek in de samenleving verdient. Heeft u een vraag of opmerking aan het bestuur, dan kunt u deze mailen naar info@evertshuis.nl Vermeld in het onderwerpveld dat uw bericht bestemd is voor het bestuur.

Cor-de-Raadt

Cor de Raadt

Volkert-Batelaan

Volkert Batelaan

   

Willem-van-Essel

Willem van Essel

Jackie van der Vlis

   

José de Feijter

Ben Sinnige

   

Jaarverslag

> Download hier het jaarverslag van 2015 (pdf)

> Download hier het jaarverslag van 2016