Vrienden

SEIZOEN 22-23 

Bent u nog geen (duo)vriend, maar draagt u het Evertshuis wel een warm hart toe? Steun ons dan en word ook vriend of duo-vriend voor een gezellig, mooi en verrassend theaterseizoen.

Ja! Ik word Evertshuis VRIEND 22/23 – € 27,50 per jaar AANMELDEN VRIEND

Ja! Wij worden Evertshuis DUO-VRIEND 22/23 – € 45,00 per jaar AANMELDEN DUO-VRIEND

VOORDELEN VRIEND OF DUO-VRIEND

  • U steunt uw lokale theater.
  • U heeft toegang tot de opening van ons culturele seizoen.
  • U krijgt exclusieve voorverkoop voor tickets van het theaterprogramma.
  • 10% korting op theatervoorstellingen en films.
  • Exclusieve vriendenbijeenkomst.  Dit is onder meer een gespreksavond met de directeur van het Evertshuis over de plannen en een VIP-avond/ inleiding bij een voorstelling.
  • Last-minute aanbiedingen, exclusief voor vrienden.

VRIENDEN HEB JE NOOIT TE VEEL

Wij willen u, cultuur/ theater/ filmliefhebbers, in dit seizoen, maar ook de jaren daarna voorstellingen van dansscholen uit de regio, toneelverenigingen, lokale bands, films, jeugdtheater, (on)bekende theatermakers en exposities blijven voorschotelen. Het Evertshuis is er voor ALLE inwoners van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Het Evertshuis is meer dan een theater, het is een CULTUREEL DORPSHUIS dat zich inspant om alle groepen binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bereiken. Wij organiseren niet alleen culturele activiteiten voor volwassenen, maar ook theaterlessen en BRAVO! activiteiten voor kinderen tot en met 12 jaar.

Met uw bijdrage ondersteunt u het Evertshuis om bijvoorbeeld extra activiteiten voor de jeugd en ouderen te kunnen organiseren. Ons kleine team van professionals zorgt samen met tientallen vrijwilligers voor levendigheid en gezellige culturele activiteiten.

Kortom, het Evertshuis is er voor iedereen.

Namens het hele team,

DANK VOOR UW STEUN!!