Vrienden

vriendenvisual

Met het Evertshuis bezit Bodegraven-Reeuwijk een theater waarin wekelijks iets te beleven is op het gebied van theater, muziek, film, cabaret en kunst. Daarnaast heeft het Evertshuis ruim oog voor culturele programma’s in de gehele gemeente. Om dit te ondersteunen zijn veel bezoekers een Vriendschap met ons aangegaan. Word ook Vriend en draag zo bij aan een levendig Evertshuis. 

Ja! Ik word Vriend van het Evertshuis Seizoen 2019-2020»

Ja! Wij worden Duo-Vriend van het Evertshuis Seizoen 2019-2020 »

Artiesten die volle zalen trekken worden in het Evertshuis afgewisseld met intieme voorstellingen voor liefhebbers van een bepaald genre. Het Evertshuis kent een grote groep bezoekers voor de theatervoorstellingen, concerten, films en overige culturele activiteiten zoals de wisselende kunstexposities, ukkieconcerten en de kunstbusreizen naar diverse musea. 

Evertshuis is meer dan een theater, het is ook een actief cultureel centrum dat zich inspant om alle groepen binnen Bodegraven-Reeuwijk te bereiken. Naast de hierboven genoemde activiteiten verzorgen wij ook de BRAVO! activiteiten voor kinderen. En in juni 2019 BRAVO-on-tour.

Vriend van het Evertshuis
Als Vriend van het Evertshuis ondersteunt u met een relatief kleine financiële bijdrage het kleine team van professionals dat samen met tientallen vrijwilligers zorg draagt voor al die activiteiten. Het tarief voor de Vriendschap bedraagt € 27,50 per persoon per jaar. Het tarief voor een Duo-Vriendschap bedraagt € 45,00 per twee personen per jaar.

Vriend zijn van het Evertshuis biedt de volgende voordelen:

  • Exclusieve voorverkoop voor tickets van het theaterprogramma. Vrienden kunnen de beste plaatsen uitkiezen, ook bij voorstellingen van landelijk bekende artiesten. 
  • 10% korting op één ticket per theatervoorstelling (twee tickets voor Duo-Vrienden).
  • Gratis toegang voor de feestelijke seizoenspresentatie in mei.
  • Gedurende het gehele jaar last-minute aanbiedingen voor diverse voorstellingen.

Gouden Vriendenkaart 

Als u voor 10 verschillende voorstellingen in het theaterseizoen 2019-2020 een kaartje koopt, ontvangt u van ons de Gouden Vriendenkaart. Hiermee kunt u het gehele seizoen 2019-2020 gratis naar (niet uitverkochte) voorstellingen in het Evertshuis die door ons geprogrammeerd zijn. Er zijn echter een paar voorwaarden:

  • Mits deze voorstelling niet is uitverkocht mag u gratis naar de voorstelling.
  • U laat uw gouden vriendenpas op de dag van de voorstelling bij de kassa zien en wij zorgen dat u één vrijkaart krijgt voor deze voorstelling.
  • Voor DUO-vrienden geldt dat u recht heeft op twee vrijkaarten voor deze voorstelling.
  • Het geldt echter niet voor de pubquiz, kunstbusreizen, Flashback ’94, LTO en festivals.

Voor iedereen
Het Evertshuis is er voor iedereen. Ook voor mensen die niet gemakkelijk zelf naar het theater kunnen komen. Een deel van de Vriendenbijdragen wordt daarom gebruikt om een aantal tickets kosteloos, of tegen een sterk gereduceerd tarief, aan te bieden aan instellingen in onze gemeente die zorg dragen voor bewoners met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. 

Word ook Vriend!
Helpt u mee om het Evertshuis en haar culturele activiteiten in stand te houden? Wij rekenen op u. 

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun!