Jeugdtheaterhuis

DE GRATIS PROEFLESSEN zijn op ZATERDAG 18 SEPTEMBER! Meer informatie volgt binnenkort.

Wil jij ook zingen, acteren, dansen en heel veel plezier maken? In het  theaterseizoen 21/22 gaan we vanaf zaterdag 2 oktober weer starten met de Musicallessen voor groep S (4 t/m 6 jaar) en M (7 t/m 12 jaar). De gratis proeflessen zijn op zaterdag 18 september.

Het Evertshuis biedt in samenwerking met het Jeugdtheaterhuis Gouda musicallessen aan voor kinderen. De lessen zijn op zaterdagochtend, voor ‘talenten van de toekomst’ die zich graag met theater bezig willen houden. Docente is ook dit seizoen weer Lianne Loos, afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Brussel.

Voor meer INFORMATIE kijk op www.jeugdtheaterhuis.nl

INSCHRIJVEN voor de LESSEN kan via deze LINK>>

S-GROEP – Leeftijd: 4 t/m 6 jaar (basisschool groep 1, 2 en 3)
Wat: Voor de allerkleinsten die willen ontdekken wat er gebeurt in de Musical-Theaterlessen S. Toneelspelen, dansen, zingen en vooral veel plezier hebben voor kinderen die de hele dag door verhaaltjes bedenken en op willen treden.
Lesdag: Zaterdag
Aantal lessen: 1 reeks van 10 x 45 minuten (de 2e reeks van 10 lessen begint feb ’22)
Kosten: € 85,-
Wanneer: Deze lessen worden gegeven vanaf 2-10-’21.

M-GROEP – Leeftijd: 7 t/m 12 jaar (basisschool groep 4, 5, 6, 7 en 8)
Wat: In de Musicallessen M leer je aan de hand van nummers uit bekende en onbekende musicals hoe je tegelijkertijd kunt zingen, dansen én toneelspelen.
Lesdag: Zaterdag
Aantal lessen:
 25 x 90 minuten
Kosten: € 325,-
Wanneer: Deze lessen worden gegeven vanaf 2-10-’21.

NIEUW! De Jeugdtheaterhuis vooropleiding
Ambitieuze jongeren opgelet! Helemaal nieuw komend seizoen is de vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis, geschikt voor iedereen tussen de 14 en 21 jaar die overweegt van toneel of musical zijn of haar vak te maken. In oktober gaat deze tweejarige parttime opleiding van start in Gouda. Talenten kunnen zich nu aanmelden voor de selectie op 11, 12 en 19 september.

EXTRA! in de zomervakantie

Eind augustus zijn er weer leuke extra’s in Alphen a/d Rijn en Maassluis kunnen kinderen meedoen aan de workshop ‘Maak een minivoorstelling in 2 dagen!’. Jongeren vanaf 13 jaar kunnen mee op zomertheaterkamp met het Jeugdtheaterhuis. Er wordt een weekje gekampeerd bij Haastrecht, korte straattheater-acts gemaakt én opgetreden! Verder zijn er aan het eind van de zomer sneak previews van het nieuwe Jeugdtheaterhuis in Gouda. Op die plek wordt namelijk gebouwd aan een compleet nieuw huis met verrassend, doorlopend aanbod. Het eerste weekend van oktober is de feestelijke opening, tegelijk met de viering van het 30-jarig bestaan van het Jeugdtheaterhuis.

© fotograaf  Jeugdtheaterhuis