Jeugdtheaterhuis

ZATERDAG 6 APRIL IS DE EINDMUSICAL VAN ALLE GROEPEN, S1, S2 en M. De voorstelling begint om 17:15 uur. Wees op tijd!!

Ben jij de nieuwe Annie uit Annie? De nieuwe Ciske uit Ciske de Rat? Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt toneelspelen, zingen én dansen? Dan ben je bij het Jeugdtheaterhuis aan het goede adres! Ontdek tijdens de musicallessen kanten van jezelf waarvan je niet eens wist dat je ze had. Maak nieuwe vrienden, krijg meer zelfvertrouwen en vooral: maak veel plezier!

Het Evertshuis biedt in samenwerking met het Jeugdtheaterhuis Gouda musicallessen aan voor kinderen. De lessen zijn op zaterdagochtend, voor ‘talenten van de toekomst’ die zich graag met theater bezig willen houden. Er zijn twee leeftijdscategorieën: 4 t/m 6 jaar en 7 t/m 9 jaar.

MUSICALKLAS S1a en 1b (start ZA 06-10-2018, 10 lessen)

MUSICALKLAS S2a en 2b (start ZA 02-02- 2019, 10 lessen)

Leeftijd: 4 – 6 jaar (basisschool groep 1, 2, 3)

Voor de allerjongsten die willen swingen, de hele dag door zingen en gaan stralen als ze publiek hebben, is de musicalklas S heel geschikt. Samen met de dans- en zangdocent stappen ze de fonkelende wereld van de musical in en leren ze de eerste dansstappen en toonladders.
De eerste reeks van 10 lessen (najaar) wordt afgesloten met een presentatie in onze theaterzaal. Aan het einde van de tweede reeks van 10 lessen (voorjaar) spelen ze mee in een voorstelling tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Aantal lessen: twee reeksen van 10 lessen à 45 minuten per les.
Tijd: zaterdagochtend groep 1 van 9:30 – 10:15 uur en groep 2 van 10:15 tot 11:00 uur.

(uitgezonderd schoolvakanties)
Kosten: € 85,00 per reeks 

Meer informatie via www.jeugdtheaterhuis.nl/inschrijven/gouda 

 

MUSICALKLAS M (start ZA 6-10-2018, 25 lessen)

Leeftijd: 7 – 9 jaar (basisschool groep 4, 5, 6)

Wil je de sterren van de hemel zingen en dansen tot het zweet op je voorhoofd staat? Dan is musicalklas M wat voor jou! In deze musicalklas leer je dansen, spelen én zingen.
Onze theaterzaal barst gegarandeerd uit zijn voegen van de energie als de groep de liedjes uit wereldberoemde musicals zoals The Lion King en Beauty and the Beast, instudeert. Gedurende het jaar werkt de groep naar verschillende presentatiemomenten toe. Aan het einde van het jaar is er een voorstelling tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Aantal lessen: 25 lessen à 1,5 uur per les
Tijd: zaterdagochtend 11.15 – 12.45 uur (uitgezonderd schoolvakanties)
Kosten: € 325,00*

*Helaas is in onze theaterbrochure het tarief voor 1 lesuur terecht gekomen.