Jeugdtheaterhuis

Na het succes van de OPEN LES op zaterdag 22 september zijn er twee MUSICALKLASSEN S:

  • van 9:30 tot 10:15 uur en van 10:15 tot 11:00 uur.

De MUSICALKLAS M start daardoor een kwartiertje later en is nu

  • van 11:15 uur tot 12:45 uur.

Dit jaar biedt het Evertshuis in samenwerking met het Jeugdtheaterhuis Gouda voor het eerst musicallessen aan voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 9 jaar.

Vanaf 6 oktober 2018 zetten we op zaterdagochtend onze theaterdeuren open voor kinderen die zich graag met theater bezig willen houden. Voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar en in de leeftijd van 7 tot en met 9 jaar starten we met Musicalklassen.

Ben jij de nieuwe Annie uit Annie? De nieuwe Ciske uit Ciske de Rat? Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt toneelspelen, zingen én dansen? Dan ben je bij het Jeugdtheaterhuis aan het goede adres! Ontdek tijdens de musicallessen kanten van jezelf waarvan je niet eens wist dat je ze had. Maak nieuwe vrienden, krijg meer zelfvertrouwen en vooral: maak veel plezier!

Musicalklas S

Leeftijd: 4 – 6 jaar (basisschool groep 1, 2, 3)

Voor de allerjongsten die willen swingen, de hele dag door zingen en gaan stralen als ze publiek hebben, is de musicalklas S heel geschikt. Samen met de dans- en zangdocent stappen ze de fonkelende wereld van de musical in en leren ze de eerste dansstappen en toonladders.

De eerste reeks van 10 lessen (najaar) wordt afgesloten met een presentatie in onze theaterzaal. Aan het einde van de tweede reeks van 10 lessen (voorjaar) spelen ze mee in een voorstelling tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Aantal lessen: twee reeksen van 10 lessen à 45 minuten per les.
Tijd: zaterdagochtend groep 1 van 9:30 – 10:15 uur en groep 2 van 10:15 tot 11:00 uur.

(uitgezonderd schoolvakanties)
Kosten: € 85,00 per reeks 

INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK

Musicalklas M

Leeftijd: 7 – 9 jaar (basisschool groep 4, 5, 6)

Wil je de sterren van de hemel zingen en dansen tot het zweet op je voorhoofd staat? Dan is musicalklas M wat voor jou! In deze musicalklas leer je dansen, spelen én zingen.
Onze theaterzaal barst gegarandeerd uit zijn voegen van de energie als de groep de liedjes uit wereldberoemde musicals zoals The Lion King en Beauty and the Beast, instudeert. Gedurende het jaar werkt de groep naar verschillende presentatiemomenten toe.
Aan het einde van het jaar is er een voorstelling tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Aantal lessen: 25 lessen à 1,5 uur per les
Tijd: zaterdagochtend 11.15 – 12.45 uur (uitgezonderd schoolvakanties)
Kosten: € 325,00*

INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK

 

*Helaas is in onze theaterbrochure het tarief voor 1 lesuur terecht gekomen.