Jeugdtheaterhuis

Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland
Gratis proeflessen musical voor de allerkleinsten voor kinderen van 4 t/m 6 jaar

Op zaterdag 18 januari van 9:30 – 10:00 uur kunnen de kleinste theaterliefhebbers in het Evertshuis een gratis proefles volgen om een idee te krijgen van wat een les van het Jeugdtheaterhuis nu precies inhoudt, of om een keer een vriendje of een vriendinnetje mee te nemen.  INSCHRIJVEN voor de proefles kan via deze LINK>>

De eerste helft van het seizoen van het Jeugdtheaterhuis zit er alweer op. Dit bekent dat de eerste reeks van 10 theaterlessen voor de allerkleinsten is afgelopen. Gelukkig starten er in het nieuwe jaar weer voldoende lessen voor de S-klassen (4 t/m 6 jaar) waarin ze zich weer wekelijks kunnen uitleven. Met deze lessenreeks wordt er zelfs toegewerkt naar een echte voorstelling tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Op 1 februari 2020 start er een nieuwe reeks Theater- en Musicallessen voor kinderen van 4 t/m 6 jaar bij het Jeugdtheaterhuis in het Evertshuis. Tijdens deze lessen ontdekken ze op speelse wijze hoe leuk het is om te zingen, dansen en toneel te spelen. Ze ontdekken nieuwe kanten van zichzelf, maken nieuwe vrienden, krijgen meer zelfvertrouwen en er wordt vooral veel plezier gemaakt!

Ben jij al (iets) ouder, maar ook nieuwsgierig voor volgend seizoen? Neem dan contact op met het Jeugdtheaterhuis via  info@jeugdtheaterhuis.nl om te kijken of je een keertje bij een les kan proefdraaien! Voor meer informatie en inschrijven voor de lessen kijk je op www.jeugdtheaterhuis.nl.

In het theaterseizoen 2019/2020 hebben we twee toffe musical groepen!!

Groep S (4 t/m 6 jaar) 9:30-10:15 uur (10x)

Groep M (7 t/m 9 jaar) 10:15 – 11:45 uur (25x)

Het Evertshuis biedt in samenwerking met het Jeugdtheaterhuis Gouda musicallessen aan voor kinderen. De lessen zijn op zaterdagochtend, voor ‘talenten van de toekomst’ die zich graag met theater bezig willen houden. Docente is ook dit seizoen weer Lianne Loos, afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Brussel.

MUSICALKLAS S (10 lessen) Vanaf 1 februari 2020 – (19BS2)

Leeftijd: 4 t/m 6 jaar (basisschool groep 1, 2, 3) 

Voor de allerjongsten die willen swingen, de hele dag door zingen en gaan stralen als ze publiek hebben, is de musicalklas S heel geschikt. Samen met de dans- en zangdocent stappen ze de fonkelende wereld van de musical in en leren ze de eerste dansstappen en toonladders. De eerste reeks van 10 lessen (najaar) wordt afgesloten met een presentatie in onze theaterzaal. Aan het einde van de tweede reeks van 10 lessen (voorjaar) spelen ze mee in een voorstelling tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Aantal lessen: 10 lessen à 45 minuten per les.
Tijd: zaterdagochtend groep 1 van 9:30 – 10:15 uur (uitgezonderd schoolvakanties)
Kosten: € 85,00 per reeks

MUSICALKLAS M (25 lessen) Vanaf 28 september 2019 – (19BMM)

Leeftijd: 7 t/m 9 jaar (basisschool groep 4, 5, 6)

Wil je de sterren van de hemel zingen en dansen tot het zweet op je voorhoofd staat? Dan is musicalklas M wat voor jou! In deze musicalklas leer je dansen, spelen én zingen. Onze theaterzaal barst gegarandeerd uit zijn voegen van de energie als de groep de bekende nummers en dansen uit wereldberoemde musicals zoals ‘The Lion King’ en ‘Beauty and the Beast’ instudeert. Gedurende het jaar werkt de groep naar verschillende presentatiemomenten toe. Aan het einde van het jaar is er een voorstelling tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Aantal lessen: 25 lessen à 1,5 uur per les
Tijd: zaterdagochtend 10.15 – 11.45 uur (uitgezonderd schoolvakanties)
Kosten: € 325,00

 

 

 

 

 

 

© fotograaf Raymond de Vries/ Jeugdtheaterhuis