Stichting

Op 6 maart 1990 werd een droom werkelijkheid: Evertshuis opende zijn deuren. Met één missie: een diverse mix van cultuur, kunst, educatie en commercie stimuleren in Bodegraven-Reeuwijk.

Missie

Wij streven ernaar kunstzinnige, culturele en sociaal-culturele belevingen in Bodegraven-Reeuwijk te stimuleren.

Visie

Evertshuis verbindt en activeert. Als laagdrempelig dorps- en cultuurhuis leggen we de brug naar alle gemeente-inwoners. Hier creëren en ontwikkelen we samen culturele en maatschappelijke activiteiten.

Waar professionals en vrijwilligers samenwerken voor een rijke culturele ervaring. Ons breed scala aan activiteiten omvat boeiende activiteiten voor alle leeftijden. Als partner in kunstzinnige en sociaal-culturele projecten in Bodegraven-Reeuwijk bieden we een platform voor kennisdeling en ervaring. Bij het Evertshuis maken we cultuur toegankelijk en verbinden we door samen te delen en te creëren.

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geniet van een avondje uit in een vertrouwde omgeving. Vind niet alleen vermaak, maar ook een thuisgevoel. Een plek om te leren, bestaande banden te versterken en nieuwe vriendschappen te sluiten. Voel je thuis, ontdek en geniet van bijzondere momenten in het Evertshuis.

Bestuur

Het bestuur van het Evertshuis bestaat uit vrijwilligers die zich gezamenlijk inzetten voor het Evertshuis, een cultureel centrum met een breed programma dat een plek in de samenleving verdient. Heeft u een vraag of opmerking aan het bestuur, dan kunt u deze mailen naar info@evertshuis.nl Vermeld in het onderwerp dat uw bericht bestemd is voor het bestuur.

Van links naar rechts: Cor de Raadt (voorzitter), Volkert Batelaan (lid), José de Feijter (lid) en Gert Kwakernaak (penningmeester)

JAARREKENING Evertshuis 2023 lees je hier

JAARVERSLAG Evertshuis 2023 lees je hier