Jeugdtheaterhuis

Wil jij ook zingen, acteren, dansen en heel veel plezier maken? In het Evertshuis organiseren we in samenwerking met het JEUGDTHEATERHUIS musical- en theaterlessen voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar op zaterdagochtend.

De lessen in het Evertshuis zijn voor iedereen die dol is op theater, zang en dans. Docente is ook dit seizoen weer Lianne Loos, afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. De lessen vinden plaats in onze theaterzaal of in lokaal 104 op de 1e etage. Als alle zalen bezet zijn door een groot evenement dan is de les in ’t Centrumgebouw aan de overkant. Aan het einde van de lesreeks is er een presentatie voor (groot)ouders, broertjes en zusjes.

De nieuwe lestijden van seizoen 24/25 in het Evertshuis worden later bekend gemaakt. 

S-GROEP – Leeftijd: 4 t/m 6 jaar (basisschool groep 1, 2 en 3)
Wat: Voor de allerkleinsten die willen ontdekken wat er gebeurt in de Musical-Theaterlessen S. Toneelspelen, dansen, zingen en vooral veel plezier hebben voor kinderen die de hele dag door verhaaltjes bedenken en op willen treden.
Lesdag: Zaterdag
Aantal lessen: 1 reeks van 10 x 45 minuten 

M/L-GROEP – Leeftijd: 7 t/m 12 jaar (basisschool groep 4, 5, 6, 7 en 8)
Wat: In de Musicallessen M leer je aan de hand van nummers uit bekende en onbekende musicals hoe je tegelijkertijd kunt zingen, dansen én toneelspelen.
Lesdag: Zaterdag
Aantal lessen:
 25 x 90 minuten