Jeugdtheaterhuis

Wil jij ook zingen, acteren, dansen en heel veel plezier maken? In het Evertshuis organiseren we in samenwerking met het JEUGDTHEATERHUIS musical- en theaterlessen voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar op zaterdagochtend.

KOM JE OOK NAAR DE GRATIS PROEFLESSEN OP ZATERDAG 14 SEPTEMBER?

10.00 tot 10.30 uur | 4 t/m 6 jaar

10.30 tot 11.15 uur | 7 t/m 9 jaar

11.15 tot 12.00 uur | 10 t/m 12 jaar

INSCHRIJVEN kan vanaf 31 mei via DEZE LINK>

De lessen in het Evertshuis zijn voor iedereen die dol is op theater, zang en dans. Docente is ook dit seizoen weer Lianne Loos, afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. De lessen vinden plaats in onze theaterzaal of in lokaal 104 op de 1e etage. Als alle zalen bezet zijn door een groot evenement dan is de les in ’t Centrumgebouw aan de overkant. Aan het einde van de lesreeks is er een presentatie voor (groot)ouders, broertjes en zusjes.

Het nieuwe lesprogramma voor seizoen 24/25 is als volgt: 

MUSICAL-THEATER S – voor 4 t/m 6 jaar (basisschool groep 1, 2 en 3)
Wat: In deze Musical-Theaterlessen gaan we samen toneelspelen, dansen, zingen en vooral veel plezier hebben! Speciaal voor kinderen die de hele dag door verhaaltjes bedenken, in de schijnwerpers willen staan, of juist wel wat uit hun schulp zouden kunnen kruipen. Je laat je fantasie de vrije loop en je ontdekt je hoe je samen kunt spelen en emoties kunt uiten.
Lesdag: Zaterdag
Aantal lessen: 10 x 45 minuten
Prijs: € 85,00

MUSICAL M – voor 7 t/m 9 jaar (basisschool groep 4, 5, en 6)
Wat: In deze Musicallessen leer je aan de hand van nummers uit bekende en onbekende musicals hoe je tegelijkertijd kunt zingen, dansen én toneelspelen. We gaan aan de slag met beweging, tekst en muziek. Ondertussen maak je veel plezier, en misschien wel nieuwe vrienden!
Lesdag: Zaterdag
Aantal lessen:
 25 x 90 minuten
Prijs: € 325,00

MUSICAL L – voor 10 t/m 12 jaar (basisschool groep 7 en 8)
Wat: In deze Musicallessen leer je meer over de techniek van zingen, dansen en toneelspelen. Hoe verbind je deze, om het geheel zo goed mogelijk over te brengen op het publiek? We gaan samen spelen en werken vanuit jouw ideeën en persoonlijkheid. Plezier en verbeeldingskracht staan hierbij centraal.
Lesdag: Zaterdag
Aantal lessen:
 25 x 90 minuten
Prijs: € 325,00

We starten op zaterdag 28 september 2024. Doe jij mee? Schrijf je in via www.jeugdtheaterhuis.nl