Kaartverkoop

Op woensdag 15 mei start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen voor onze VRIENDEN en DUO-VRIENDEN zowel online als aan de kassa van het Evertshuis. De theaterkassa is dan geopend van 10.00 tot 12.00 uur.

De losse kaartverkoop start op vrijdag 17 mei, ook om 10.00 uur zowel online als aan de theaterkassa.

 

Tickets & Informatie

Reserveer nu eenvoudig ONLINE tickets voor voorstellingen, films en evenementen op www.evertshuis.nl! Kies, klik, betaal met iDEAL en ontvang uw elektronische tickets per e-mail. Laat ze bij de ingang van de theaterzaal scannen en geniet moeiteloos van uw avondje uit in het Evertshuis!

Theaterkassa

Ontdek het gemak van onze theaterkassa in de foyer bij de infobalie! Betaal snel en veilig met PIN, en/of gebruik de Podium Cadeaukaart of BOV bon. De kassa opent een uur vóór aanvang en op vrijdagochtend tussen 9.00 en 11.00 uur.

Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens kantooruren van ma t/m vr van 9.00 tot 15.00 uur, op 0172-618 484. Of stuur een mail naar info@evertshuis.nl. We maken uw theaterervaring soepel en zorgeloos!

Retourneren tickets

Tot uiterlijk 3 dagen voor de voorstelling kunt u gekochte tickets inwisselen voor een waardebon. De administratiekosten hiervoor zijn €3,50. Wij retourneren geen geld.