Supporters

Ontmoeting wordt verbinding

Met ruim 110.000 bezoekers per jaar is het Evertshuis een goed bezocht cultureel centrum in Bodegraven-Reeuwijk. Inwoners, bedrijven en organisaties ontmoeten elkaar bij evenementen, (muziek)lessen of bij vergaderingen van maatschappelijke organisaties. Samen beleven ze het grote aanbod van kunst en cultuur. Kinderen én volwassenen krijgen hier de kans om hun talenten te ontwikkelen, om nieuwe mensen te leren kennen en om bezig te zijn met wat hun leven betekenis geeft. 

Het Evertshuis brengt mensen samen. En in die samenkomst ontstaat echte verbinding en een sociaal betrokken gemeenschap, met aandacht voor plezier, ontspanning, verdieping en mentaal welzijn. 

Om onze ambities waar te maken wil het Evertshuis financieel sterker en vooral stabieler worden. Het lokale bedrijfsleven kan daar een grote bijdrage aan leveren. Natuurlijk zet het Evertshuis daar voordelen tegenover, zodat steun aan het Evertshuis een win-winsituatie wordt.

WORD SUPPORTER VAN HET EVERTSHUIS >> SUPPORTERSCLUB EVERTSHUIS

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Jackie van der Vlis, per mail j.vandervlis@evertshuis.nl of telefonisch 0172 – 618 484

Supportersclub Evertshuis