BRAVO!

Hallo allemaal,

Het BRAVO! voorjaar 24 boekje is uit. Klik op de activiteitenkalender en dan zie je dat je nu ook kunt selecteren op leeftijd, kern en interesse. De boekjes zijn uitgedeeld op alle basisscholen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. 

Voor vragen kun je ons mailen via bravo@evertshuis.nl

Namens het hele BRAVO TEAM, alvast veel plezier!!

 

INSCHRIJVEN vanaf 8 MAART 2024 via www.evertshuisbravo.nl 

WAT IS BRAVO!

Het Evertshuis organiseert twee keer per jaar een veelzijdig BRAVO! programma voor alle basisschoolkinderen van 4 t/m 12 jaar in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Op een leuke en laagdrempelige manier kun je via BRAVO!  kennismaken met een nieuwe sport, een creatieve, educatieve of culturele activiteit na schooltijd.

Bij een paar activiteiten kun je nu ook met iDEAL betalen. Bij de meeste aanbieders betaal je nog steeds met contant geld voorafgaand aan de activiteit. Dit staat erbij vermeld. Als het maximum aantal aanmeldingen van een activiteit is bereikt, dan zie je ‘vol’ erbij staan. Je kunt je dan niet meer aanmelden, tenzij de aanbieder heeft aangegeven dat een wachtlijst ook mogelijk is. Dan verschijnt er later op de website een nieuwe datum. De aanbieder neemt dan contact met je/ je ouders op.

ALGEMENE VOORWAARDEN & PRIVACYVERKLARING

Via deze LINK kun je de algemene voorwaarden voor deelname aan een BRAVO activiteit lezen. We gaan vertrouwelijk met persoonsgegevens om. Onze privacyverklaring kun je ook daar vinden. 

Heb je vragen over een activiteit neem dan direct contact op met de aanbieder van de activiteit. Heb je een vraag voor BRAVO! of een idee voor een nieuwe activiteit, dan kun je ons bereiken via: bravo@evertshuis.nl