Werkplaats

Kijk voor meer informatie over de huidige Expo Cursisten Werkplaats Evertshuis op deze LINK>

In lokaal 204 wordt wekelijks vol enthousiasme creatief geschilderd, aan beeldhouwen gedaan en geboetseerd. Iets voor u? Neem dan direct contact op met een van de hieronder genoemde personen.

Maandagochtend: vrij beeldhouwen

Maandagochtend vrij beeldhouwen van 9.30 -12.00 uur. Er is nog ruim plaats. Steen en gereedschap zelf meenemen. Kom gewoon langs op de maandagochtend en kijk even rond. Contactpersoon: Ans Kroeze, e-mail: a.kroeze60@gmail.com, telefoon (0348) 688 160. (Op donderdagavond wordt beeldhouwles gegeven.)

________________________________________________________________________________________________________________

Maandagmiddag: Beeldhouwen

Op de maandagmiddag in de periode september-april worden er beeldhouwlessen gegeven door de beeldhouwer Caroline Ruizeveld. De lessen zijn voor zowel beginners als gevorderden.
Voor meer informatie of een proefles: c_ruizeveld@hotmail.com of kijk op de site: www.carolineruizeveld.nl

________________________________________________________________________________________________________________

Dinsdagmiddag: OpenAtelier

OpenAtelier is gericht op vrij schilderen er wordt geen les gegeven. We stimuleren elkaar. Iedereen is welkom, ervaring is niet nodig. Het seizoen loopt van januari tot mei en van september tot december. De kosten van de werkplaats betalen we met elkaar. Het plezier staat voorop, kom gerust eens kijken. Meer informatie bij Joke Pouw: jokep.pouw@hetnet.nl 

_________________________________________________________________________________________________________________

Woensdagochtend: Schilderen

Van half 10 tot half 1 wordt er geschilderd in de Werkplaats met les van een docent, momenteel is dat Suzan Schuttelaar uit Gouda. Het seizoen loopt van september tot mei. Wij schilderen in olie of acryl met verschillende onderwerpen. Wij hebben veel portret geschilderd en nu zijn het landschappen in alle verscheidenheid. Er is plaats voor 13 cursisten en op dit moment is er een wachtlijst. Info bij Mariette Dekkers  mariettedekkers@gmail.com

_________________________________________________________________________________________________________________

Woensdagmiddag: Boreftse Colour Schildersclub

De Boreftse Colour Schildersclub is een amateurschildersclub. Dit houdt in dat wij geen les krijgen, maar elkaar helpen. Er worden allerlei technieken bedreven: olie, acryl en aquarel. De club bestaat nu uit elf personen en er is een wachtlijst. Het is vooral heel gezellig en leerzaam om zo met elkaar je hobby te bedrijven. Wij komen op woensdagmiddag van 13.00 tot zo ongeveer 16.30 uur in de werkplaats in het Evertshuis bij elkaar. Contactpersonen zijn Joop en Janny van Wijngaarden, telefoon (0172) 613 256.