Stefano Keizers – Sorry Baby

Sorry dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen, voor de rook en voor de dieren. Sorry voor mij en sorry voor alle andere mensen.

Stefano Keizers won in 2015 de 29e editie van het Concours om de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. 

Recensies:

TROUW ***** ‘Rebels cabaret maken: velen proberen het, maar vrijwel niemand slaagt er ook echt in. Toch is het Stefano Keizers nu al voor de tweede keer op rij gelukt.’ Lees het hele artikel (pas op! spoilerallert) via deze LINK >>

Stefano Keizers bij Jinek: “Het is een verschrikking om met mij te leven” LINK>>

DONDERDAG 20 FEBRUARI 2020

Genre: Cabaret

Aanvang: 20.30 uur

Entree: € 16,50 (inclusief drankje) of € 12,50 bij keuze van twee cabaretvoorstellingen met de CABARET CARROUSEL ga naar DEZE LINK>> 

Hoe werkt de Cabaret Carrousel? Kies minimaal 2 cabaretvoorstellingen in het seizoen 2019/2020 en krijg 25% korting.

Laat je verrassen door nieuw en bekend cabarettalent!! Klik op de link, geef aan met hoeveel personen je wilt komen, vul je gegevens in en kies. Je dit theaterseizoen nog de keuze uit: Stefano Keizers, Daan Boom en Pieter Jouke.

 

HELAAS is de THEATERHAP bij deze voorstelling GEANNULEERD!!

 

© Foto Lotte Bronsgeest