Familiefilm: Mees Kees langs de lijn

In het vierde deel van de populaire Mees Kees reeks doet de school van Meester Kees mee aan een toekomstproject.

Alle creatieve ideeën van Meester Kees en zijn klas ten spijt, heeft directrice Dreus haar eigen ideeën over de invulling van het project. Zij wil dat klas 6B mee doet aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Meester Kees weet niets van voetbal en zelf voetballen kan hij al helemaal niet.

Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Meester Kees ziek wordt en Dreus hem vervangt als voetbalcoach. Team 6B ontspoort hopeloos en Tobias moet iets bedenken om Mees Kees weer terug te krijgen.

Meester Kees doet ondertussen zijn best om de zaakjes thuis op orde te krijgen, maar kan wel wat hulp gebruiken. Gelukkig kan Meester Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles weten op te lossen! Ze helpen Mees Kees met zijn moeder, wat als resultaat heeft dat Mees Kees tijdens de voetbalfinale weer langs de lijn staat.

Een vriendelijke jeugdfilm geschikt voor alle leeftijden met een opbeurende boodschap voor iedereen die weleens worstelt met te hoge verwachtingen.

Woensdag 3 mei 2017
Aanvang: 14.00 uur
Entree: € 6,00 (incl. drankje en lekkers)
Duur: 75 minuten
Geschikt voor alle leeftijden