Workshop geluidsversterking voor beginners | AE audio productions

Help, mijn boxen piepen!
Hoe richt ik mijn microfoons?
Waar is dat knopje voor?
Hij doet het niet 

Werk jij wel eens met een geluidsinstallatie en komen deze problemen je bekend voor? Dan is de workshop geluidsversterking voor beginners echt iets voor jou!

Wat is het?
De workshop duurt van 11:00 tot 16:30 uur. Je komt van alles te weten over het bedienen van de mixer, verschillende microfoontypes, het werken met monitoren en nog veel meer. We beginnen met een duidelijke uitleg van alle apparatuur. Een groot deel van de dag is echter ingeruimd voor de praktijk. We gaan samen een geluidsinstallatie opbouwen en zelf oefenen met het mixen van muziek, het oplossen van ‘rondzingende’ microfoons en storingen, enz. Je krijgt een uitgebreid cursusboekje mee naar huis, zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen. Deze cursus is door de deelnemers in de afgelopen jaren gemiddeld gewaardeerd met een 8,4 als ‘rapport’ cijfer!

Voor wie?
Voor iedereen die meer wil weten over het bedienen van een geluidsinstallatie. Het maakt daarbij niet uit of je in een band speelt, of een koor of toneelstuk versterkt. Misschien ben je al actief als technicus, of wil je daar in de toekomst mee verder? Ook als je van plan bent om zelf apparatuur aan te schaffen, is de workshop een aanrader. Met de opgedane kennis kun je goed beoordelen welke apparatuur je nodig hebt. Je hebt geen technische voorkennis nodig, want de focus ligt op beginners.

Docent
De workshop wordt geleid door Arnoud van der Laan. Als professioneel geluidstechnicus heeft hij veel ervaring met geluidsversterking voor koren, orkesten, bands en theatervoorstellingen. Ook is hij gastdocent aan de conservatoria in Haarlem en Groningen.

Reacties van deelnemers:
‘Ik heb erg genoten van de workshop. De inhoud sloot precies aan op wat ik graag in deze workshop zou willen zien. Het materiaal, zoals PowerPoint, geluidsvoorbeelden e.d. was goed voor elkaar. Duidelijk en deskundige uitleg’. – ‘Ik ben ontzettend veel meer te weten gekomen. Vond het een van de beste workshops die ik heb bezocht’. (zangeres big band) – ‘Ge-wel-dig, had ik jaren eerder moeten weten. Deze workshop zou bij iedere muzikant bekend moeten zijn’. (trompettist en dirigent).

Er is gratis parkeergelegenheid en het centrum ligt op slechts 2 minuten lopen van station Bodegraven. Er wordt gewerkt in een kleine groep van max. 15 deelnemers. De kosten voor de workshop dag bedragen slechts € 125,- per persoon, inclusief lunch en het cursusboekje.

Voor meer info kun je contact opnemen met AE audio productions, Arnoud van der Laan. Tel. (0598) 634616, arnoud@ae-audio.nl

ZATERDAG 1 JUNI 2024

WORKSHOP in lokaal 1.04 (1e etage)

Van 11.00 tot 16.30 uur

ENTREE € 125,00* incl. lunch en cursusboekje

*Mocht je na aanmelding onverhoopt moeten annuleren, dan kunnen de inschrijfkosten helaas niet worden terugbetaald.