De favoriet van… Edwin van den Heuvel en Iris van der Zwaan

De favoriet-Edvin en Iris

Edwin van den Heuvel en Iris van der Zwaan, de mensen achter Koksvisie Catering, kijken vandaag alvast vooruit naar Louis!, de voorstelling van Michael Varekamp.

Edwin en Iris: „Jaren geleden waren we op vakantie in New Orleans, de geboorteplaats van Louis Armstrong en andere topmuzikanten. Dat hebben we geweten. Deze bruisende stad ademt jazz, blues en funk, daar kan je niet aan voorbij gaan. Ook wie nooit in New Orleans geweest is, kent ’What a wonderful world’ – waarschijnlijk het bekendste liedje van Louis Armstrong.
Michael Varekamp, een begenadigd muzikant die opgroeide in ons Bodegraven, gunt ons een kijkje in het leven van Louis Armstrong. Een leven dat naast de muziek ook bol staat van rassendiscriminatie en vette ellende. Ik ben benieuwd hoe Michael en zijn muzikanten dit stuk neerzetten. Michael Varekamp behoort tot de top van de Nederlandse jazzmuzikanten, heeft gespeeld met de besten in het vak, overal ter wereld. Wow!
Michael Varekamp brengt in oktober met het stuk ‘Louis! – What a wonderful world’ een beetje New Orleans naar ons dorp. Wij gaan genieten!”

LOUIS! – WHAT A WONDERFUL WORLD, ZONDAG 23 OKTOBER
http://www.evertshuis.nl/louis-what-a-wonderful-world