De favoriet van… Jolanda van den Berg en Bas Immerzeel

defavorietvan_Jolanda&Bas

Als Sociaal Makelaars komen Jolanda van den Berg en Bas Immerzeel overal in de gemeente. Ze zijn ook regelmatig in het Evertshuis voor overleg met vrijwilligers, partners en Bravo! In dienst van stichting SAM zetten zij zich in voor het Huis van Alles. Daarnaast zijn zij betrokken bij de vrijwilligerscentrale en mantelzorgondersteuning. Op 1 oktober organiseren zij de Vrijwilligersmarkt in het Evertshuis.

Jolanda en Bas: „In de Huizen van Alles zetten wij ons in voor een veelzijdig aanbod. Kunst, cultuur en muziek moeten sterk vertegenwoordigd zijn. Daarom treffen wij het Evertshuis regelmatig in ons werk. Wij zijn de aanjagers voor het Huis van Alles, iedereen die iets zoekt of een goed idee heeft kan bij ons terecht.”

Het Huis van Alles kun je vergelijken met een buurthuis, het moet vooral gezellig zijn. Toch gaat een Huis van Alles zich onderscheiden van een gewoon buurthuis, het brengt aanbod dichtbij de mensen.
„De Huizen van Alles staan nog in de kinderschoenen en toch wordt er al veel van verwacht, neem vooral contact met ons op wanneer je een vraag, opmerking of suggestie hebt!”

Bas: „Mijn favoriete voorstelling is zonder twijfel Long Way Blues & Have a Cigar op vrijdag 9 september. Ik speel zelf gitaar en ben dus helemaal thuis in wat er die avond gebeuren gaat. Beide bands hebben hun strepen wel verdiend en spelen zo’n zaal ongetwijfeld plat.”

Jolanda: „Mijn favoriete voorstelling is de OMDENKSHOW op 6 oktober 2016, omdat ik denken in mogelijkheden, kansen, positiviteit en creativiteit erg belangrijk vind. Het kan altijd anders, ik vind denken überhaupt heel prettig.”

NAJAARSMARKTCONCERT, VRIJDAG 9 OKTOBER
http://www.evertshuis.nl/long-way-blues-en-have-a-cigar

OMDENKSHOW OVER COMMUNICATIE, DONDERDAG 6 OKTOBER
http://www.evertshuis.nl/omdenkshow-over-communicatie