De favoriet van… Lizette Visscher

De favoriet van-Lizette Visscher

Lizette Visscher is voorzitter van de Culturele Commissie Bodegraven-Reeuwijk. Deze commissie ondersteunt en ontplooit initiatieven die bijdragen aan de kunst- en cultuurbeleving in onze gemeente.

Lizette: „Mijn man en ik zijn operaliefhebbers. Wij bezoeken operavoorstellingen in de Goudse Schouwburg of tijdens vakantie in steden met operahuizen. Sinds de operabus door het Evertshuis is geïntroduceerd wonen we ook voorstellingen in de Stopera in Amsterdam bij. Luxe vervoer vanuit opstapplaatsen in Bodegraven en Reeuwijk, voor de deur afgezet bij de Stopera, wat wil je nog meer? Op 25 oktober rijdt de operabus naar ‘Manon Lescaut’ met de Nederlandse Eva-Maria Westbroek die de titelrol vertolkt.

Wat ook heel fijn is, is dat het Evertshuis jaarlijks enkele operafilms vertoont in de eigen theaterzaal. Wereldwijd worden veel opnamen gemaakt van live opera-uitvoeringen. Uit al deze opnamen selecteert Rob Kraaipoel de besten. Voor aanvang van de vertoning voorziet hij deze van een toelichting. Daarna is het een avondlang genieten. En dat alles voor nog geen tientje per persoon.”

OPERABUS NAAR MANON LESCAUT, STOPERA, DINSDAG 25 OKTOBER
http://www.evertshuis.nl/met-de-operabus-naar-manon-lescaut

OPERA OP HET WITTE DOEK, DIVERSE AVONDEN
http://www.evertshuis.nl/category/opera-op-het-witte-doek