De favoriet van… Lucienne de Valk

favoriet_luciennedevalk

Lucienne de Valk is sinds 2006 als projectleider betrokken geweest bij verschillende culturele projecten van het Evertshuis waaronder de Scholenmusical ‘Reis om de Wereld in 80 dagen’ en het theaterspektakel ‘1672, Reddeloos, redeloos maar Vastberaden’. Daarnaast geeft ze sinds 1995 les in het Evertshuis aan drum & slagwerkleerlingen van de Bodegraafse Muziekschool wat na de opheffing een doorstart maakte als het Muziek Collectief Bodegraven.

Lucienne: „Ik ben altijd zeer benieuwd naar welke voorstellingen er in het nieuwe theaterseizoen van het Evertshuis geprogrammeerd staan en heb zelf kaartjes gekocht voor onder meer de try-out van Pieter Derks in december.”

„Toch wil ik hier juist de aandacht vestigen op het Streekfestival van zaterdag 5 november. Tijdens dit festival spelen 15 orkesten, komende uit heel Nederland, per orkest een programma van ongeveer een half uur. Deze optredens worden beoordeeld door een professionele vakjury. Het publiek krijgt deze dag, met ál die verschillende orkesten, een bijzonder gevarieerd programma te horen. Je kunt er de hele dag bij zijn voor slechts 4 euro entree. Mijn tip: laat je eens verrassen en kom luisteren!”

STREEKFESTIVAL, ZATERDAG 5 NOVEMBER 9.30-22.30 UUR
http://www.evertshuis.nl/streekfestival-2
http://www.streekfestival.nl