De favoriet van… Miranda Nagtegaal

DeFavorietvan_MirandaNagtegal

Miranda Nagtegaal werkt al meer dan 25 jaar bij de Bibliotheek De Groene Venen. Zij coördineert er de marketing, communicatie en kwaliteitszorg. Daarnaast is de bezig bij ook projectleider van de VoorleesExpress in Waddinxveen én lid van het managementteam. Gelukkig vindt ze elk jaar weer tijd om samen met het Evertshuis wat leuke activiteiten op te zetten! Zoals de Fiepbus en de lezing met Charles Groenhuijsen van onlangs. Dit jaar ontvangen het Evertshuis en de Bibliotheek De Groene Venen nog een aantal bekende Nederlandse auteurs.

Miranda: „Persoonlijk kijk ik erg uit naar het bezoek van Annejet van der Zijl aan Bodegraven. Het is een sympathieke schrijfster, de beroemdste biograaf en meest gelezen non-fictie schrijfster van Nederland. Ze schreef over Prins Bernhard en Annie M.G. Schmidt.”

„Annejet van der Zijl vertelt tijdens haar bezoek over haar nieuwste boek ‘De Amerikaanse prinses’. Het is het verhaal van het leven van de Amerikaanse peetmoeder van prinses Beatrix. Als ze net zo boeiend vertelt als ze schrijft, dan kan mijn avond niet meer stuk.”

ANNEJET VAN DER ZIJL BEZOEKT BODEGRAVEN, DONDERDAG 10 NOVEMBER, 20.30 UUR
http://www.evertshuis.nl/annejet-van-der-zijl-bezoekt-bodegraven