De favoriet van… Rianne Hoogeveen

favoriet-rianne

Vandaag kijkt Rianne Hoogeveen alvast vooruit naar de voorstelling van De Jong & Van Santen. Rianne is Coördinator Culturele Projecten bij het Evertshuis.

Rianne: „Theater is magisch, het prikkelt mijn nieuwsgierigheid. Ik laat mij graag verrassen, zie graag nieuwe dingen. Een goede voorstelling is voor mij een voorstelling die mij een WAUW-gevoel geeft. De avonden met theatergroep De Jong & Van Santen (voorheen Schudden) doen dat. Ik heb alle voorstellingen van deze groep gezien, en telkens waren zij verrassend, vernieuwend, veelzijdig en heel creatief. Echt WAUW. Ze combineren veel theatervormen met elkaar. Je zit elke minuut op het puntje van je stoel. Ik ben dan ook blij dat ik De Jong & Van Santen weer naar het Evertshuis kon halen, zodat iedereen ervan kan genieten. Ik kijk uit naar de allernieuwste voorstelling, ben nieuwsgierig naar hun creatieve vondsten, hun spannende verhaal en het mooie decor. Het verveelt nooit!”

DE JONG & VAN SANTEN, VRIJDAG 11 NOVEMBER
http://www.evertshuis.nl/de-jong-van-santen

PS: Een paar dagen na het publiceren van deze aflevering maakte het duo De Jong & Van Santen kenbaar dat hun voorstelling dit seizoen is geannuleerd.