De favoriet van… Steven Loos

steven_loos

Steven Loos is onmisbaar voor een geslaagd avondje Evertshuis. Steven zorgt ervoor dat het geluid en het licht op het podium helemaal klopt. Voor de artiest en voor de bezoeker. Zo boven achter het mengpaneel heeft hij zelf prima zicht op het toneel. Na zoveel jaren ervaring als theatertechnicus heeft Steven zóveel gezien en meegemaakt dat wij ons afvroegen ‘Wat is nu eigenlijk zijn favoriet?’

Steven Loos: „Persoonlijk kijk ik altijd erg uit naar de muzikale voorstellingen in het Evertshuis. Uiteraard te beginnen met Long Way Blues en Have A Cigar tijdens de Najaarsmarktconcert. Maar ook Nigun later dit seizoen is een voorstelling waar ik mij nu al op verheug.”

„Maar als ik er één in de spotlights mag zetten is het wel Louis! met Michael Varekamp. Michael is geen onbekende in het Evertshuis, hij is een fantastische trompettist en heeft nog eens een geweldige groep om zich heen verzameld. En dan ook nog eens de muziek van Louis Armstrong, tijdloos van voor mijn tijd: dat wordt een geweldige middag!”

LOUIS! – WHAT A WONDERFUL WORLD, ZONDAG 23 OKTOBER, 15.00 UUR
www.evertshuis.nl/louis-what-a-wonderful-world