De favoriet van… Yvonne Looye

yvonnelooye

De Bodegraafse Yvonne Looye weet als een van de eersten welke films er worden getoond in het Evertshuis. Ze zit er met haar neus bovenop! Yvonne is als vrijwilligster betrokken bij de filmvoorstellingen. Zij publiceert deze op internet en maakt de persberichten. Maar, Yvonne komt niet alleen films kijken in het Evertshuis, ze bezoekt ook graag andere theatervoorstellingen. We zijn benieuwd naar haar favoriet!

Yvonne: „Ik heb mijzelf afgevraagd wat een voorstelling moet hebben zodat ik zeg ‘Ja, dit was te gek! Wauw!’. Dan denk ik aan typetjes, een flinke dosis humor, het leven in al z’n uitersten, ondersteund met kwetsbare liedjes. Ze heeft al vaker op het podium van Het Evertshuis gestaan en ik wil haar écht niet missen! Mijn favoriet voor dit seizoen is Ellen Dikker. Ze maakt me reuze nieuwsgierig wanneer ik het intro van haar voorstelling lees. Vooral de laatste zin in het programmaboekje: ‘Omdat al ons geploeter en gemodder een kroontje verdient.’ Een uitspraak waar ik me zo in kan herkennen. Vooral dat geploeter en gemodder 🙂. Ik ben benieuwd of ál mijn wensen die mij een Wauw-gevoel geven, in deze voorstelling uit gaan komen. Kortom, dat vooruitzicht maakt dat ik vrijdag 31 maart 2017 in mijn agenda blok voor een hilarisch avondje uit in Het Evertshuis!”

ELLEN DIKKER – BUITENSPEL, VRIJDAG 31 MAART 2017, 20.30 UUR
www.evertshuis.nl/ellen-dikker-buitenspel

„PS, heb je al eens een filmpje gepakt in eigen dorp? Nee? Ik wil je ertoe uitnodigen het eens te doen! Bekende titels passeren geregeld de revue en zo doet ‘bioscoop’ het Evertshuis het écht leuk, kijkend naar de filmhuizen in de regio. De theaterzaal leent zich er uitstekend voor. Doe het een keer en ontdek het zelf…”