Programma Bravo!+Plus

Na het succes van het eerste programma van Bravo!+Plus kon een tweede serie activiteiten niet uitblijven. Download het programma!

Wij presenteren met trots een programma met ruim 55 verschillende activiteiten voor het najaar en winter 2015/2016. Deelnemers kunnen meedoen aan o.a. beeldhouwen, djembé workshop, informatie bijeenkomst over veilig bankieren, een training kom in beweging en stabiliteit en evenwicht. Vanaf vandaag is het programma online beschikbaar en kan ingeschreven worden voor de verschillende activiteiten. De kleurrijke Bravo!+Plus folder is nu overal verkrijgbaar. Nieuwsgierig naar het programma? Haal de flyer op bij het Evertshuis.

De flyer zal ook te vinden bij Dienstencentrum de Reehorst in Reeuwijk, Dienstencentrum Rijngaarde, de Meent in Bodegraven en bij de verschillende huisartsen.

 

BRAVO!+ Plus: Het doel van BRAVO!+ Plus is om onze oudere inwoners kennis te laten maken met activiteiten op het gebied van kunst, cultuur, educatie, sport, muziek en welzijn. Kort gezegd: verschillende kennismakingsactiviteiten van diverse disciplines vinden elkaar in één integraal aanbod. Hiermee wil BRAVO!+Plus de participatie van mensen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk bevorderen. Tevens draagt het project bij aan netwerk versterking en individuele ontwikkeling. Mensen blijven langer actief betrokken bij de samenleving. Dit project past goed binnen het sociaal domein en de uitvoering van de participatiewet. Dit project is een initiatief van SAM en het Evertshuis.,

Partners: Om dit project te realiseren werkt BRAVO!+Plus samen met verschillende partners, waaronder: de Buurtsportcoaches en Zorgpartners Midden-Holland. Daarnaast zijn er veel enthousiaste organisaties en verenigingen binnen onze gemeente die de activiteiten mogelijk maken. Hiermee creëert BRAVO!+Plus een breed en verfrissend draagvlak.

Doet u ook mee? Sommige activiteiten zijn vrij toegankelijk en aanmelden is vooraf niet nodig. Voor andere activiteiten moeten personen zich wel aan te melden. Aanmelden kan via het inschrijfformulier, telefonisch of via de website van het Evertshuis. Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar op de volgende locaties: in Bodegraven bij SAM, het Evertshuis / KCC en bij Sportcentrum De Kuil. In Reeuwijk kan men zich opgeven in de Reehorst. Na inschrijving ontvangt u een bericht over uw deelname. Natuurlijk mag u zich voor meerdere activiteiten opgeven.

Betaling: Sommige activiteiten kennen een vergoeding om de kosten te dekken. De betaling kunnen deelnemers rechtstreeks regelen met de uitvoerder van de activiteit. Mocht er voor activiteiten onvoldoende belangstelling bestaan, dan kunnen activiteiten geannuleerd worden. Dit aantal verschilt echter per activiteit.

Meer informatie over het project is te krijgen bij het Evertshuis, 0172-618484. Julianastraat 4 in Bodegraven.